Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Υπόθεση Τουπαλούδη: Οι δράστες είχαν σχεδιάσει τον βιασμό της

Υπόθεση Τουπαλούδη: Οι δράστες είχαν σχεδιάσει τον βιασμό της

Καταπέλτης είναι το βούλευμα για τους δύο δράστες της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι δύο νεαροί είχαν προαποφασίσει τον ομαδικό βιασμό της κοπέλας.

Τι αναφέρει το βούλευμα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν για την μοιραία νύχτα, οι δύο φερόμενοι ως δράστες συναντήθηκαν αρχικά μόνοι τους. Σύμφωνα με το βούλευμα, ο 20χρονος Αλβανός φέρεται να έστειλε μήνυμα μέσω Facebook στην ανυποψίαστη Ελένη Τοπαλούδη, προκειμένου να συναντηθούν. Οι δύο νεαροί βρέθηκαν στις 21:00 το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου του 2018 και λίγο πριν τα μεσάνυχτα συνάντησαν την νεαρή φοιτήτρια.

«Η Ελένη Τοπαλούδη από την αρχή που βρέθηκε στο σπίτι μαζί τους, ένιωθε φόβο και δυσφορία», σύμφωνα με το βούλευμα. Ο Έλληνας και ο Αλβανός κατηγορούνται ότι τη βίασαν ασκώντας πάνω της σωματική βία. Κατά το βούλευμα, την απείλησαν με μαχαίρι και με στραγγαλισμό σε μία προσπάθεια να την εξαναγκάσουν και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

Αναφέρεται επίσης ότι την ώρα που η 21χρονη βασανιζόταν, αν ένας από τους δυο ήθελε να αντιδράσει, θα μπορούσε είτε να φύγει είτε να παράσχει βοήθεια στη φοιτήτρια. «Δεν δικαιολογείται η υποταγή του ενός στη βούληση του άλλου δεδομένου ότι και οι δύο ήταν γυμνασμένοι», αναφέρει το βούλευμα.