Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ξυλοδαρμός Τζήλου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 28χρονος

Ξυλοδαρμός Τζήλου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 28χρονος

Ξυλοδαρμός Τζήλου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 28χρονος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής από τον Κορυδαλλό, που εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, που κατηγορείται για συμμετοχή στον ξυλοδαρμό του διαιτητή, Θανάση Τζήλου. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Ο 36χρονος διαιτητής είχε δεχτεί επίθεση από τρία άτομα τη στιγμή που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του.

Τρία άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έσπασαν το τζάμι, τον έριξαν στον δρόμο και άρχισαν να τον χτυπούν. Εκτός από τις γροθιές τους χρησιμοποίησαν και ένα σφυρί. Στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο και ο διαιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε σαράντα μέρες μετά την επίθεση. Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους τρεις δράστες: Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που θα απολογηθεί τη Δευτέρα και ο 46χρονος που κατάφερε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι συνολικά 24 τηλεφωνικοί αριθμοί, «άνοιξαν» για την υπόθεση αυτή, κατά την αστυνομική προανάκριση. Όπως αποκαλύπτει το «dikisports.blogspot.com», για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να εκδοθούν τρία διαφορετικά βουλεύματα μέσα σε 15 ημέρες.

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λάρισας χρειάστηκε να γνωματεύσει τρεις φορές για ισάριθμα βουλεύματα άρσεων τηλεφωνικού απορρήτου: Στις 27/12, στις 4/1 και στις 11/1.