Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Wimbledon: Έβαλαν θεατή να παίξει με φούστα, γιατί φώναζε οδηγίες σε τενίστριες...

Wimbledon: Έβαλαν θεατή να παίξει με φούστα, γιατί φώναζε οδηγίες σε τενίστριες (video)

Wimbledon: Έβαλαν θεατή να παίξει με φούστα, γιατί φώναζε οδηγίες σε τενίστριες

Ήταν το πιο ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο του φετινού Wimbledon. Η στιγμή που θεατής κλήθηκε να παίξει, φορώντας μάλιστα φούστα, επειδή δεν σταματούσε να δίνει οδηγίες σε τενίστριες.

Κατά τη διάρκεια αγώνα επίδειξης στο διπλό, η Κιμ Κλάιστερς βαρέθηκε να ακούει τις οδηγίες ενός άνδρα από την κερκίδα. Η κάτοχος τεσσάρων Grand Slam βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να του… απαντήσει.

Τον κάλεσε στο κορτ, να παίξει αυτός στη θέση μία εκ των αντιπάλων της, αφού κατά τα φαινόμενα πίστευε ότι έχει πολλές γνώσεις για το τένις. Ο Κρις Κουίν δεν δίστασε και κατέβηκε αμέσως από τις κερκίδες και έπιασε τη ρακέτα που του έδωσαν.

Ομως η Κλάιστερς δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα. Μια και βρίσκονταν στο Wimbledon, όπου οι τενίστες πρέπει να φορούν λευκά, έβγαλε μία φούστα της από τον σάκο της και έτρεξε στην άλλη πλευρά του κορτ, για να την φορέσει στον Κουίν. Αν και… δύσκολα, εκείνος τελικά χώρεσε στη φούστα και ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει το σερβίς της Κλάιστερς, η οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει.

Αλλά και ο Κουίν το διασκέδασε με την ψυχή του. «Σε ευχαριστώ που ήσουν χαλαρή απέναντί μου στο σερβίς. Με έκανες μεγάλο ήρωα στα μάτια των 3 κορών μου, που σε λατρεύουν», έγραψε στην Κλάιστερς μέσω Twitter, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι έπειτα από αυτό το μάθημα θα προσέχει πότε ανοίγει το στόμα του.

ΠΗΓΗ: iefimerida