Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Βράβευσαν μαθητές και αθλητές στο Χαϊδάρι

Βράβευσαν μαθητές και αθλητές στο Χαϊδάρι

Μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ & ΤΕΙ αλλά και αθλητικές ομάδες του Δήμου που διακρίθηκαν σε πανελλήνια τουρνουά βράβευσε, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Χαϊδαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου, με το Δήμο να εύχεται στους μαθητές καλές σπουδές και κάθε επιτυχία στη σταδιοδρομία τους.

Απονέμοντας τα βραβεία στους μαθητές, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, τόνισε πως η νέα γενιά θα πρέπει «να μορφώνεται, να σπουδάζει, να παίρνει γνώσεις, να τις χρησιμοποιεί για το καλό των ανθρώπων, να προχωράει στην ζωή της, να αθλείται, να ασχολείται με πολιτιστικές δράσεις» καθώς «θέλουμε μια νεολαία που θα είναι στο προσκήνιο, που θα δημιουργεί, που θα προσπαθεί να χαράξει ένα καλύτερο μέλλον». Ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια και στους γονείς, που με τους δικούς τους κόπους και θυσίες στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη βράβευση από τον Δήμαρχο των κοριτσιών του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Δήμου Χαϊδαρίου το οποίο κατάφερε να αναδειχθεί πρώτο στο διαγωνισμό COSMOGYM Festival & Contest, όπου συμμετείχαν 79 ομάδες με 1.955. «Η ομάδα της ρυθμικής, με τη δασκάλα τους την κ. Δέσποινα Πρωτογέρου, λειτουργεί σαν μια μεγάλη οικογένεια που έχει κυρίως παιδαγωγικό χαρακτήρα, με πολύ σημαντική δουλειά που βάζει μπροστά αυτό το στοιχείο» ανέφερε ο Δήμαρχος.

Στη συνέχεια, βραβεύτηκαν οι μαθητές του 4ου Λυκείου που κατέκτησαν την 3η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Την βράβευση πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητικών και Πολιτιστικών Υπηρεσιών, Νίκος Καραγιάννης, ο οποίος, στον χαιρετισμό του, ανέφερε πως «σε αυτά τα παιδιά θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο, γιατί σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν ιδιωτικά σχολεία που κάνουν κυριολεκτικά παιδομάζωμα προκειμένου να μπορούν να διαφημίζονται», υπογραμμίζοντας πως το 4ο Λύκειο, ακολουθώντας μια παράδοση ετών, έφτασε να είναι το κορυφαίο ανάμεσα στα δημόσια σχολεία, με την εξαιρετική δουλειά και του γυμναστή Γιώργου Νούτση.