Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Βόλεϊ: Το χαμό της συζύγου του θρηνεί ο προπονητής της Εθνικής και...

Βόλεϊ: Το χαμό της συζύγου του θρηνεί ο προπονητής της Εθνικής και του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος

Βόλεϊ: Το χαμό της συζύγου του θρηνεί ο προπονητής της Εθνικής και του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος

Σε πένθος έχει βυθιστεί το ελληνικό βόλεϊ και η οικογένεια του Παναθηναϊκού, εξαιτίας της απώλειας της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του προπονητή της Εθνικής και του “τριφυλλιού”, Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο, η σύζυγος του προπονητής της ομάδας βόλεϊ της Εθνικής ανδρών και του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Η Νικολέτα Αρβανίτη, “έφυγε” στα 57 της χρόνια.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός και η Ομοσπονδία βόλεϊ εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για την οικογένεια Ανδρεόπουλου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

“Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη  βαθιά του οδύνη  για το χαμό της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του προπονητή της ομάδας βόλεϊ ανδρών  Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του  αθλητή του «τριφυλλιού» Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Ολόκληρη η οικογένεια του Παναθηναϊκού  συμμετέχει στο βαρύ  πένθος και βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια Ανδρεόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει”.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας βόλεϊ:

“Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του διεθνή ακραίου Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του προπονητή της ομάδας βόλεϊ ανδρών και εξέχοντος μέλους της οικογένειας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας, Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του αθλητή μας,  Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της. Ως εκ τούτου  η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης για την Τρίτη (15/1) συνέντευξης Τύπου για τα εκατό χρόνια του τμήματος μπάσκετ.