Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Βίντεο σοκ με τον αστυνομικό να πυροβολεί 15χρονο

Βίντεο σοκ με τον αστυνομικό να πυροβολεί 15χρονο

Το γύρο του κόσμου κάνει βίντεο σοκ αστυνομικό να πυροβολεί και να τραυματίζει θανάσιμα 15χρονο. Ο έλεγχος για κλεμμένο όχημα είχε αυτή την τραγική κατάληξη και πλεόν είναι αντικρουόμενες οι πληροφορίες από αστυνομία και ιατροδικαστική έρευνα.

«Πρόκειται για έναν εφιάλτη. Δεν το πιστεύω…»! Με τα λόγια αυτά, εμφανώς σοκαρισμένος περιγράφει ένας Αμερικανός τη στιγμή που εκτυλίσσεται στο νοτιοδυτικό Κονέκτικατ στις ΗΠΑ όταν ένας αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει ένα 15χρονο αγόρι.

Ένας πολίτης που βρισκόταν στο σημείο, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τις δραματικές στιγμές τόσο για τους πρωταγωνιστές αυτής της εφιαλτικής ιστορίας, όσο και για εκείνους που έτυχε να αντικρίσουν την εικόνα, ως απλοί παρατηρητές.

Το 15χρονο αγόρι έχει πέσει μπρούμητα στην άσφαλτο και ο άνθρωπος που καταγράφει με το βίντεο δεν μπορεί να το πιστέψει: «Τον πυροβόλησαν, τον πυροβόλησαν…», λέει με τρεμάμενη φωνή.

Η αστυνομία είπε στην οικογένεια ότι ο μικρός πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Ωστόσο, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε άλλα, καθώς είχε δεχθεί πολλές σφαίρες στο σώμα και στα άκρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ένστολοι έκαναν έλεγχο για κλεμμένο όχημα. Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει και εκείνος δεν υπάκουσε.

Όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, ο 15χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και χτύπησε με το αυτοκίνητο τουλάχιστον έναν αστυνομικό. Τότε άρχισαν να πυροβολούν και να εξελιχθεί με αυτόν τον τραγικό τρόποη ιστορία.

https://www.youtube.com/watch?v=1E5yYNykp1M