Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Αγία Βαρβάρα Τροποποιήσεις στα λεωφορεία της Αγίας Βαρβάρας για την 25η

Τροποποιήσεις στα λεωφορεία της Αγίας Βαρβάρας για την 25η

Μπακαλιάρος σκορδαλιά: Απαραίτητος στο τραπέζι της 25ης

Στις 25 Μαρτίου 2019 και για το χρονικό διάστημα από τις 11:00 έως τις 13:00 από την Ελευθερίου Βενιζέλου δεν θα διέρχονται λεωφορεία λόγω της παρέλασης. Για το διάστημα αυτό προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό, θα τροποποιηθούν μερικώς  οι διαδρομές των λεωφορειακών γραμμών  830 (Πειραιάς – Αγία Βαρβάρα), 837 (Αγία Βαρβάρα – ΜΕΤΡΟ Αγίας Μαρίνας), 892 (Αγία Βαρβάρα – Άγιοι Ανάργυροι).

Συγκεκριμένα:

  • Διαδρομή 830 από Πειραιά προς Άνω Αγία Βαρβάρα και επιστροφή προς Πειραιά

Από Χανίων – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Αβέρωφ – Παλαιών Πατρών Γερμανού – Κρήτης – Μεσολογγίου –  Αθανασίου Διάκου – Παπαδιαμάντη – Χίου – Σωκράτους – Παλαιών Πολεμιστών – Αβέρωφ – Ελευθερίου Βενιζέλου – συνέχεια κανονικά.

  • Διαδρομή 837 από σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγίας  Μαρίνας  προς Άνω Αγία Βαρβάρα

Από Αγίας  Μαρίνας – Νέστου – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Αβέρωφ – Παλαιών Πατρών Γερμανού – Κρήτης  – Μεσολογγίου – Αθανασίου Διάκου –  Παπαδιαμάντη (Προσωρινό ΤΕΡΜΑ).

  • Διαδρομή 837 από Άνω Αγία Βαρβάρα προς σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγίας Μαρίνας

Από Παπαδιαμάντη (Προσωρινή ΑΦΕΤΗΡΙΑ) – Χίου – Σωκράτους – Παλαιών Πολεμιστών – Αβέρωφ – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Ιερά Οδός – Αγίας Μαρίνας.

  • Διαδρομή 892 από Αγία Βαρβάρα προς Άγιους Ανάργυρους

Από Νέστου – αναστροφή στην νησίδα της Νέστου – Νέστου –  Δωδεκανήσου – Βύρωνος – 28ης Οκτωβρίου – Ελευθερίου Βενιζέλου- Ιερά Οδός – συνέχεια κανονικά.

  • Διαδρομή 892 από Άγιους Ανάργυρους προς Αγία Βαρβάρα

Η διαδρομή αυτή θα  εκτελείται κανονικά χωρίς αλλαγές.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το λεωφορείο 830 ερχόμενο από τον Πειραιά  θα ανεβαίνει στην Άνω Αγία Βαρβάρα  από την Παλαιών Πατρών Γερμανού και θα επιστρέφει στον Πειραιά από την Παλαιών Πολεμιστών και την Ελευθερίου Βενιζέλου χωρίς να πηγαίνει στην Κάτω Αγία Βαρβάρα.

Το λεωφορείο 837 θα πηγαίνει στον σταθμό  ΜΕΤΡΟ Αγίας Μαρίνας από την Μεγάλου Αλεξάνδρου και την Ιερά Οδό και θα επιστρέφει από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγίας Μαρίνας από την Νέστου και την Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το λεωφορείο 892 θα έρχεται από το Χαϊδάρι κανονικά και θα πηγαίνει προς Χαϊδάρι από Βύρωνος, 28ης Οκτωβρίου, Ελευθερίου Βενιζέλου και Ιερά Οδό.

Στις 25 Μαρτίου 2019 από τις 11:00 έως τις 13:00 από τις οδούς: Ελευθερίου Βενιζέλου, Λυκούργου, Κρήτης, Ηπείρου, Ζωοδόχου Πηγής, Στέφανου Σαράφη, Δεληγιάννη, Κύπρου δεν θα διέρχονται λεωφορεία .