Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τρία χάλκινα μετάλλια για τον Αίολο Χαϊδαρίου στο Βερολίνο!

Τρία χάλκινα μετάλλια για τον Αίολο Χαϊδαρίου στο Βερολίνο!

Τρία χάλκινα μετάλλια για τον Αίολο Χαϊδαρίου στο Βερολίνο!

Με τρία χάλκινα μετάλλια επέστρεψε από το Βερολίνο η αποστολή του Αιόλου Χαϊδαρίου, όπου συμμετείχε στο 15ο International Open Berlin του Ταεκβοντό.

Το απόλυτο, σε ότι αφορά την κατάκτηση μεταλλίων, πέτυχε ο Αίλος Χαϊδαρίου στο 15ο International Open Berlin του Ταεκβοντό.

Ο σύλλογος συμμετείχε στη διοργάνωση με τρεις αθλητές, οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση ισάριθμων χάλκινων μεταλλίων.

Πρόκειται για τους Πέτρο Πενήντα, Μεταξία Καρανικόλα και Κωνσταντίνο Κάκο. Προπονητής των τριών αθλητών είναι ο Γιώργος Τσιτσίρης.

 

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, εξέδωσε δελτίο Τύπου, συγχαίροντας τόσο τους νεαρούς αθλητές όσο και τον προπονητή τους για τη σπουδαία αυτή διάκριση.

“Σαν Δημοτική Αρχή θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή τους για αυτή την τόσο σπουδαία διάκριση για τους ίδιους και ολόκληρο το Δήμο.

Αυτή η διάκριση αποκτά ιδιαίτερη σημασία μιας και πρόκειται για διεθνή διαγωνισμό όπου το επίπεδο συμμετοχής βρίσκεται σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.

Τους ευχόμαστε από καρδιάς να επαναλάβουν τις επιτυχίες τους και να μας κάνουν και πάλι περήφανους.

Τέλος, στους αθλητές ευχόμαστε να είναι υγιής και είμαστε βέβαιοι ότι οι επιτυχίες τους θα συνεχιστούν”, αναφέρει χαρακτηριστικά.