Αρχική Exclude Το βίντεο της Finos Film για τη Ζωή Λάσκαρη -«Είχε τo πιο...

Το βίντεο της Finos Film για τη Ζωή Λάσκαρη -«Είχε τo πιο ντελικάτο βάδισμα στον ελληνικό κινηματογράφο»

Λάσκαρη

Η Finos Film θέλησε να τιμήσει την αξέχαστη ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με στιγμές της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, από την ταινία «Κορίτσια για φίλημα».

Η Finos Film σημείωσε για τη Ζωή Λάσκαρη στο Instagram: «Ο φακός ήταν ερωτευμένος μαζί της, όπως άλλωστε κάθε αρσενικό της εποχής. Με το πιο ντελικάτο βάδισμα στον ελληνικό κινηματογράφο, η Ζωή Λάσκαρη ήταν μια καλλονή με αδιαμφισβήτητο ταλέντο. Eνα κράμα λάμψης, ευαισθησίας, ανεξαρτησίας και γυναικείας μαγκιάς, που δύσκολα ξεχνιέται. Hταν το όνομά της: Ζωή».

Η ταινία «Κορίτσια για φίλημα» ήρθε πρώτη σε εισπράξεις ανάμεσα σε 93 ελληνικές ταινίες εκείνης της χρονιάς (1965). Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, τη Ρόδο, την Υδρα, ενώ ένα πλάνο γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη. Το κοστούμι οριεντάλ της Μάρθας Καραγιάννη το παραχώρησε η χορεύτρια ανατολίτικων χορών Ρέα Μανέλη, ενώ το κοστούμι της αποθέωσης της Ζωής Λάσκαρη ήταν δανεικό από τη Χρυσούλα Ζώκα, η οποία το φορούσε και στην ταινία «Η Κυρία του Κυρίου».

Η Ζωή Λάσκαρη «έφυγε» σαν σήμερα το 2017 και την θυμόμαστε μέσα από τον ρόλο της στην ταινία «Κορίτσια για Φίλημα» (1965) σε μουσική Μίμη Πλέσσα».

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο φακός ήταν ερωτευμένος μαζί της, όπως άλλωστε κάθε αρσενικό της εποχής. Με το πιο ντελικάτο βάδισμα στον ελληνικό κινηματογράφο, η Ζωή Λάσκαρη ήταν μια καλλονή με αδιαμφισβήτητο ταλέντο. Ένα κράμα λάμψης, ευαισθησίας, ανεξαρτησίας και γυναικείας μαγκιάς, που δύσκολα ξεχνιέται. Ήταν το όνομα της: Ζωή. Η Ζωή Λάσκαρη «έφυγε» σαν σήμερα το 2017 και την θυμόμαστε μέσα από τον ρόλο της στην ταινία «Κορίτσια για Φίλημα» (1965) σε μουσική Μίμη Πλέσσα. #remembering #zoelaskari #ΖωήΛάσκαρη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official) στις