Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Το τέλος του ΑΡΤ TV ανακοίνωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Το τέλος του ΑΡΤ TV ανακοίνωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Καρατζαφέρης

Το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ TV, ανακοίνωσε ο  Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά το πρόστιμο που του επιβλήθηκε από το ΕΣΡ.

Το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που επιβλήθηκε στο ΑΡΤ TV, μετά το αισχρό γκάλοπ σχετικά με τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, οδήγησε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, στην απόφαση να κλείσει τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Είναι ένα τεράστιο πρόστιμο που μας οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού. Ούτως ή άλλως είχαμε πάθει ζημιά όταν ο ίδιος φορέας με γραμμή της κυβέρνησης μας έκανε τοπικούς από πανελλήνιους και χάσαμε τους πελάτες μας. Ήταν 7-8 οδυνηροί μήνες, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε από την 1η Ιανουαρίου, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που αφορά εμάς», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Νιώθω ότι διώκομαι για ιδέες που δεν είναι αρεστές για την κυβέρνηση», συνέχισε. Όσον αφορά την απειλητική και υβριστική επιστολή που εστάλη στο ΕΣΡ μετά την επιβολή του προστίμου, είπε: «Υπήρξε προβοκάτσια χοντρή. Εστάλη επιστολή στο ΕΣΡ με φαξ που έλεγαν πρόστυχα πράγματα που δεν μας αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση. Στείλαμε επιστολή προς το ΕΣΡ στην οποία αναφέρεται ότι δεν εκφράζει το AΡT».

«Απαιτούμε τη διερεύνηση της επιστολής από τις αρχές της χώρας. Θα πάρω ντουντούκες και θα οργώνω την Ελλάδα, δεν θα αφήσω την Ελλάδα στη μπολσεβίκικη νοοτροπία», κατέληξε.