Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Χαϊδάρι Το σινεμά στο Χαϊδάρι αλλάζει και γίνεται drive-in!

Το σινεμά στο Χαϊδάρι αλλάζει και γίνεται drive-in!

Το σινεμά στο Χαϊδάρι αλλάζει και γίνεται drive-in!

Μια πρωτοποριακή προσφορά του Δήμου Χαϊδαρίου σε όλους τους cine-film με κινηματογραφικές προβολές «drive-in»!

Τα drive-in σινεμά για πολλές δεκαετίας είχαν «χαθεί» από την Αθήνα.  Αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει όμως αφού σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο και κυρίως στις ΗΠΑ έχουν ήδη κάνει την επανεμφάνισή τους, και φυσικά δεν θα μπορούσε κάτι τέτοιο να λείψει από την πόλη μας.

Με τον κορονοϊό να αποτρέπει πολύ κόσμο από το να πάει ξανά στους κινηματογράφους, τα drive-in σινεμά μοιάζουν ιδανικά ως εναλλακτικός τρόπος αναψυχής απολαμβάνοντας αγαπημένες ταινίες. Πάντα με ασφάλεια χωρίς να θέτουμε την υγεία μας σε κίνδυνο τηρώντας τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας για τον covid-19 προσαρμόζοντας την διασκέδαση μας.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του Δημάρχου Χαϊδαρίου, Βαγγέλη Ντηνιακού στις 6 Ιουνίου, ώρα 21:00 στην περιοχή της Αφαίας κάνει την πρεμιέρα του το drive –in σινεμά στο Χαϊδάρι. Ξεκινάμε λοιπόν με ταινία της MARVEL και «Black Panther» (Μαύρος Πάνθηρας)!  Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Marvel, που μάλιστα κέρδισε 3 Όσκαρ (Πρωτότυπης Μουσικής, Κοστουμιών, Καλλιτεχνικού Σχεδιασμού), ενώ ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Όπως και ο ίδιος δήλωσε: «πήραμε την απόφαση να οργανώσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία που ανταποκρίνεται και στις συνθήκες αυτής της περιόδου. Απευθυνόμαστε όχι μόνο στους πολίτες του Χαϊδαρίου αλλά και σε όλη τη Δυτική Αθήνα και φυσικά σε όλη την Αττική, αφού η πρόσβαση στο Χαϊδάρι είναι αρκετά εύκολη. Επιστρέφοντας σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, το Χαϊδάρι μπορεί να αποτελέσει ξανά σημείο αναφοράς για όλη την περιοχή».