Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Tο “2ο Aegean 7’s Cup” διοργανώνει ο ΑΣ Πόλις Αιγάλεω

Tο “2ο Aegean 7’s Cup” διοργανώνει ο ΑΣ Πόλις Αιγάλεω

Στο Δημοτικό γήπεδο του Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου το τουρνουά rugby “2ο Aegean 7’s Cup”, το οποίο διοργανώνει ο ΑΣ Πόλις Αιγάλεω.

Στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”, θα φιλοξενηθεί στις 20 Μαΐου το τουρνουά rugby “2ο Aegean 7’s Cup”, που διοργανώνει ο ΑΣ Πόλις Αιγάλεω.

Για πρώτη φορά σε επίπεδο συλλόγων στη χώρα μας, θα λάβει μέρος και ομάδα του εξωτερικού. Ο λόγος για την γυναικεία πρωταθλήτρια ομάδα του Ισραήλ “Amazons Tel Aviv”.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 12.00 το μεσημέρι, αμέσως μετά την συνέντευξη τύπου των αρχηγών των ομάδων που θα συμμετάσχουν.

Η “αυλαία” θα πέσει στις 20.00 το βράδυ, με την απονομή κυπέλλων στους νικητές και μεταλλίων σε όλους τους αθλητές.

Λίγα λόγια για τον ΑΣ Πόλις Αιγάλεω

O Α.Σ. ΠΟΛΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ιδρύθηκε το 2010 στο Αιγάλεω, με κύριο σκοπό του την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων στην περιοχή.

Σύντομα, δημιουργήθηκε το τμήμα rugby union, το οποίο παραμένει κυρίαρχο τμήμα ως και σήμερα.

Η ομάδα με την επωνυμία Egaleo City Rugby FC συμμετέχει ανελλιπώς σε κάθε επίσημη διοργάνωση του αθλήματος από το 2010.

Το 2016 διοργάνωσε για πρώτη χρονιά ένα τουρνουά επίδειξης του αθλήματος με συμμετοχή Ελληνικών ομάδων, υπό την επωνυμία “Aegean 7’s Cup”.

Βραχυπρόθεσμοι στόχοι του συλλόγου, είναι η ανάπτυξη του αθλήματος, καθώς και στελέχωση των ακαδημιών του με νεαρούς αθλητές.

Οι προπονήσεις της ομάδας, οι οποίες είναι ανοικτές στο κοινό, γίνονται στο γήπεδο επί της οδού Εδέσσης (δίπλα στα ΤΕΙ Αθηνών) στο Αιγάλεω, κάθε Δευτέρα – Τετάρτη (20.00-22.00) και Σάββατο στις 16.00.

Επικοινωνία : info@egaleocityrugby.gr / www.egaleocityrugby.gr