Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Τηλεοπτικές άδειες: Έληξε η προθεσμία – Μόνο ο Μαρινάκης κατέθεσε πρόταση

Τηλεοπτικές άδειες: Έληξε η προθεσμία – Μόνο ο Μαρινάκης κατέθεσε πρόταση

Τηλεοπτικές άδειες: Έληξε η προθεσμία - Μόνο ο Μαρινάκης κατέθεσε πρόταση

Εξέπνευσε την Πέμπτη (28/02) στις 15:00 η προθεσμία υποβολής προτάσεων για τις δύο εναπομείναντες τηλεοπτικές άδειες. Μοναδική πρόταση αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έληξε σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2019, στις 3 το μεσημέρι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στην διαγωνιστική διαδικασία για τις δύο εναπομείναντες τηλεοπτικές άδειες παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Μόνο η εταιρεία, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέθεσε πρόταση.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κατατέθηκε μία αίτηση από την εξής εταιρεία: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Η αποσφράγιση του φακέλου και η καταγραφή του περιεχομένου της θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019. Εάν απαιτηθεί και την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019. Στο επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει ενδελεχής έλεγχος του πόθεν έσχες και των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι το οικονομικό αντάλλαγμα για την άδεια με χρονική διάρκεια τα δέκα έτη, είναι 35 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση του ΕΣΡ:

«Έληξε στις 15:00 σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2019 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στην διαγωνιστική διαδικασία για τη χορήγηση 2 αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Στο ΕΣΡ κατατέθηκε μία (1) αίτηση από την εξής εταιρεία: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ»