Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Θρίλερ με τους 4 αγνοούμενους στην Κρήτη – «Τρέξτε πνιγόμαστε»

Θρίλερ με τους 4 αγνοούμενους στην Κρήτη – «Τρέξτε πνιγόμαστε»

Θρίλερ

Θρίλερ στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον εντοπισμό των 4 αγνοουμένων. Εν μέσω καταιγίδας, έφυγαν με το IX τους τα ξημερώματα της Κυριακής από το κοσμικό κέντρο «Αυγερινός» έξω από τις Μοίρες, με προορισμό το σπίτι τους στο Τυμπάκι.

Οι τέσσερις τους βρίσκονταν σε μια κοινωνική εκδήλωση στο κέντρ. Αποφάσισαν να φύγουν από αυτό περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα, την στιγμή που έριχνε καταρρακτώδη βροχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΙΧ επιβιβάστηκε μια κοπέλα 30 ετών, με τον 29 σύζυγό της, την 58χρονη μητέρα της και την 21 αδερφή της.

Το αυτοκίνητο ξεκίνησε την πορεία του για την επιστροφή. Όταν έφτασε στο ύψος του ποταμού Γεροπόταμου, το ορμητικό ρέμα τους παρέσυρε.

Αμέσως η 30χρονη με το κινητό της τηλέφωνο πήρε την Άμεση Δράση. Κάλεσε σε βοήθεια, σε κατάσταση σοκ, ενώ τα νερά τους απομάκρυναν από τον δρόμο.

«Παρακαλώ βοηθήστε μας. Τρέξτε πνιγόμαστε»

«Παρακαλώ βοηθήστε μας, μας παρέσυρε το ρέμα. Τρέξτε πνιγόμαστε», ήταν τα τελευταία λόγια της κοπέλας προς το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Δεν πέρασε πολύ ώρα και μέσα σε λίγα λεπτά ο σύζυγος της κοπέλας κάλεσε και αυτός την Άμεση Δράση. Ζήτησε άμεση επέμβαση για τον απεγκλωβισμό τους, καθώς το αυτοκίνητο είχε αρχίσει να κινείται προς άγνωστη κατεύθυνση από τα ορμητικά νερά.

Στην συνέχεια αφού το σήμα των κινητών τηλεφώνων σίγησε, η αδερφή της κοπέλας κάλεσε το 100 δηλώνοντας την εξαφάνιση των συγγενών της.

Ήδη το κέντρο της Αστυνομίας είχε ειδοποιήσει τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να επέμβουν στο σημείο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ξεκίνησε τις έρευνες από τη μια τα ξημερώματα με 30 άνδρες αναμεσά τους και δύτες, μια βάρκα και ένα drone.