Αρχική LIFESTYLE Θλίψη προκάλεσε η θάνατος της “Νόνας” από την γνωστή σειρά 8 λέξεις

Θλίψη προκάλεσε η θάνατος της “Νόνας” από την γνωστή σειρά 8 λέξεις

Θλίψη προκάλεσε η θάνατος της

Θλίψη προκάλεσε η θάνατος της “Νόνας” από την γνωστή σειρά 8 λέξεις

Θλίψη προκάλεσε η θάνατος της “Νόνας” από την γνωστή σειρά 8 λέξεις. Στα 89 της η αγαπητή σε Ελλάδα και Κύπρο Έλλη Κυριακίδου έφυγε από τη ζωή.

Η ηθοποιός έγινε πιο γνωστή στη χώρα μέσα από τη σειρά “8 λέξεις“. Είχε γεννηθεί στη Λεμεσό και αποτελούσε από τις αξιόλογες ηθοποιούς της Κύπρου. Μεταξύ άλλων, συνεργάστηκε με το ΡΙΚ σε ραδιοφωνικές εκπομπές και τηλεοπτικές όπως και με την ΕΡΤ και τον κινηματογράφο και τη τηλεόραση.

Ωστόσο, είχε λάβει μέρος σε πολλές επιθεωρήσεις, κωμωδίες, οπερέτες, δράματα και τραγωδίες. Η Έλλη Κυριακίδου. Έπαιξε σε Έλαβε μέρος σε έργα κλασσικών συγγραφέων και νεοτέρων καθώς και Κυπρίων.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο ίδιος όπως και όλοι οι συντελεστές της σειράς της είχαν ιδιαίτερη αδυναμία.

Ο ηθοποιός και δημιουργός της σειράς έγραψε στη δημοσίευση του:

«Αυτή η ψυχούλα σήμερα έφυγε… άφησε πίσω της πολλή αγάπη… τόση πολλή που θα την έχουμε γύρω μας για πάντα… Έλλη μου σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που με κοίταζες στα μάτια και γαλήνευες την ψυχή μου. Θα σιγοτραγουδάω για πάντα το τραγούδι μας… Σ αγαπώ και μ’ αρέσει η ζωή γιατί εσένα αγαπώ».