Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Θετικός ο απολογισμός του “2ου Aegean 7’s International Cup”

Θετικός ο απολογισμός του “2ου Aegean 7’s International Cup”

Θετικός ο απολογισμός του

Θετικός είναι ο απολογισμός του “2ου Aegean 7’s International Cup”, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαΐου στο “Σταυρος Μαυροθαλασσίτης” με χορηγό επικοινωνίας την City View, για τον ΑΣ Πόλις Αιγάλεω.

Όπως τονίζεται στο δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος, η διοργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη και άρτια από κάθε άποψη και στόχος πλέον, είναι το επόμενο τουρνουά να είναι ακόμη καλύτερο.

Επίσης, αναφέρεται ότι το όραμα είναι το Aegean 7’s International Cup να γίνει θεσμός και παράδοση για την χώρα μας.

Μεταξύ άλλων το δελτίου Τύπου αναφέρει:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2nd Aegean 7’s International Cup, τουρνουά επίδειξης αγώνων rugby. To τουρνουά διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος μας «Α.Σ. ΠΟΛΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ», στο Δημοτικό γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

To σημαντικό στη φετινή εκδήλωση ήταν η συμμετοχή δύο ομάδων από το Ισραήλ, ανακηρύσσοντας το τουρνουά μας, το πρώτο διεθνές τουρνουά 7’s συλλόγων στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση, ξεκίνησε με κοινή επίσκεψη όλων των ομάδων στο αρχαιολογικό Μουσείο Ακρόπολης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να προβάλουμε τον Ελληνικό πολιτισμό στις φιλοξενούμενες ομάδες του εξωτερικού, αλλά και να προωθήσουμε τα ιδανικά του αθλήματος.

Το επίπεδο του τουρνουά, ήταν υψηλό και αθλητικά-αγωνιστικά και άρτιο σε κάθε επίπεδο της οργάνωσης του. Τηρήθηκαν με ακρίβεια οι χρόνοι διεξαγωγής, λάβαμε κάθε μέτρο ασφάλειας των αθλητών και των θεατών και παραδώσαμε στο άθλημα μία εκδήλωση που το κάνει άξιο να μεγαλώσει και να ανακαλυφθεί από τους Έλληνες φιλάθλους. Ο πήχης σε αυτό το τουρνουά μπήκε ψηλά, αλλά ξεπεράστηκε.

Στόχος μας είναι το 3rd Aegean 7’s International Cup να είναι ακόμα καλύτερο, μεγαλύτερο και πλέον να κάνει θεσμό και παράδοση το Aegean Cup στη χώρα μας. Τα θεμέλια έχουν μπει και είναι γερά. Εμείς θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα τον Μάιο του 2018.

Θα χρειαστούμε και τη δική σας βοήθεια και συμμετοχή για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το όραμα μας. Αν σας ενδιαφέρει η χορηγία στην προσπάθεια μας, θα είναι χαρά μας να μιλήσουμε για να βρούμε τρόπους συμμετοχής σας.