Αρχική CULTURE Τέλος και ο Σπαλιάρας από το Survivor

Τέλος και ο Σπαλιάρας από το Survivor

 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor προτού το παιχνίδι μεταφερθεί στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό.

 

Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση αυτή του τηλεοπτικού κοινού αποτελεί μια μίνι έκπληξη, καθώς υπήρχε η αίσθηση ότι ο Σπαλιάρας ήταν πιο δημοφιλής και από τον Αναγνωστόπουλο και από τον Βασάλο, οι οποίοι ήταν οι άλλοι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση στο σημερινό τελευταίο συμβούλιο.

Το μοντέλο-παρουσιαστής που κέρδισε πολλούς φίλους με τον χαρακτήρα του στο παιχνίδι απέδωσε τα εύσημα στους αντιπάλους του και αποχώρησε, την ίδια στιγμή που ο Αναγνωστόπουλος ξέσπασε σε κλάματα, προφανώς επειδή πίστευε ότι εκείνος θα ήταν ο παίκτης που θα αποχωρούσε από το παιχνίδι.

Νωρίτερα το φαβορί του Survivor και ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε τη νίκη στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor που του χάρισε την δεύτερη ασυλία – την πρώτη είχε εξασφαλίσει ο Μάριος, την συμμετοχή του στον ημιτελικό του παιχνιδιού, αλλά και ένα εισιτήριο για την Κούβα που είναι το μεγάλο έπαθλο!

Ντάνος και Αναγνωστόπουλος κατάφεραν να «πετάξουν» εκτός αγώνα από νωρίς τους Σπαλιάρα, Βασάλο και βρέθηκαν να μονομαχούν έχοντας 3 ζωές ο καθένας.

Στους μεταξύ τους αγώνες οι δύο παίκτες προσπάθησαν για το πολύτιμο έπαθλο, με τον Ντάνο να είναι πιο εύστοχος και να καταφέρνει να πάρει τη νίκη.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε πολλές φορές λεκτικά στον Σπαλιάρα, αναφέρθηκε στη μητέρα του, ενώ μετά από μια ήττα του από τον ηθοποιό-μοντέλο τον μούτζωσε! Αιτία ήταν ότι σε έναν αγώνα ο Σπαλιάρας υποστήριξε τον Ντάνο δίνοντας του συμβουλές, κάτι που ενόχλησε τον Μισθοφόρο και ξεκίνησε να τον ειρωνεύεται και να του επιτίθεται λεκτικά, με τον Σπαλιάρα πάντως να μην αντιδρά και να απαντά με χαμόγελο.