Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Συνεχίζουν στην Δάφνη Δαφνίου Γκίνης-Μιχόπουλος – Τεχνικός διευθυντής ο Γλυκός

Συνεχίζουν στην Δάφνη Δαφνίου Γκίνης-Μιχόπουλος – Τεχνικός διευθυντής ο Γλυκός

Συνεχίζουν στην Δάφνη Δαφνίου Γκίνης-Μιχόπουλος - Τεχνικός διευθυντής ο Γλυκός

Οι Στέλιος Γκίνης και Βασίλης Μιχόπουλος, ανανέωσαν την συνεργασία τους με την Δάφνη Δαφνίου, την οποία θα ενισχύσουν και στην Β’ Εθνική. Ο Βαγγέλης Γλυκός, ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Ρήγγα, η Δάφνη Δαφνίου, άρχισε να υλοποιεί και τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που θα την βρει στην Β’ Εθνική.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα του Χαϊδαρίου, ανανέωσε την συνεργασία της με δύο παίκτες που συνέβαλαν αρκετά στην πραγματοποίηση της κατάκτησης του τίτλου και της ανόδου, τους Στέλιο Γκίνη και Βασίλη Μιχόπουλο.

Ο Γκίνης ήταν ο πρώτος σκόρερ της Δάφνης, ολοκληρώνοντας το Πρωτάθλημα με 319 πόντους, ενώ ο Μιχόπουλος, διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Επιπλέον, το πόστο του τεχνικού διευθυντή ανέλαβε ο Βαγγέλης Γλυκός, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει εργαστεί  ως συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στην Α1, ενώ ήταν στις υποδομές του Περιστερίου, τις χρονιές που αναδείχθηκαν παίκτες όπως οι Γκούροβιτς, Παπαμακάριος, Πελεκάνος, Μάντζαρης και Μαυροειδής.

Την τελευταία πενταετία, ήταν στην Δάφνη Δαφνίου, ως υπεύθυνος Ακαδημιών.