Αρχική LIFESTYLE Σύλλογος Συμβουλευτικής: Οργανώνει το πρώτο του συνέδριο

Σύλλογος Συμβουλευτικής: Οργανώνει το πρώτο του συνέδριο

Σύλλογος Συμβουλευτικής: Οργανώνει το πρώτο του Συνέδριο

Ο Σύλλογος Συμβουλευτικής, Coaching & Mentoring Ελλάδας HCCMA διοργανώνει το πρώτο πανελλήνιο συνέδριο του με τίτλο: «Coaching, mentoring, συμβουλευτική: Ενδυνάμωση και ηγεσία». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Απριλίου 2019 στο ξενοδοχείο «The Athens Gate Hotel» (Λεωφ. Συγγρού 10) στην Αθήνα.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη συνεργασία των Προγραμμάτων Συμβουλευτικής & Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κοινωνιολόγων (ΣΕΚ). Το γεγονός υλοποιείται με την επιστημονική υποστήριξη έγκριτων καθηγητών σημαντικών πανεπιστημίων της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και εξειδικευμένων επαγγελματιών στον χώρο, και με την ευγενική χορηγία του Aegean College.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδειχθεί ο καίρια υποστηρικτικός ρόλος του coach, του μέντορα και του συμβούλου στην ανθεκτικότητα και η ενδυνάμωση ατόμων και ομάδων προς όφελος όχι μόνο του ατόμου, αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, coaches, συμβούλους, στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς, ερευνητές, φοιτητές.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου αφορούν την εκπαίδευση, την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και τη διαχείριση της αλλαγής.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει εισηγήσεις, πάνελ, προφορικές ανακοινώσεις και αναρτημένες εργασίες.

Περισσότερες πληροφορίες, θα βρείτε:

  • στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.hccma.org
  • στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook HCCMA
  • στην ηλεκτρονική διεύθυνση info.hccma@gmail.com.