Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Συγκίνηση για τον τεράστιο-μικρό Μπράντλεϊ που έχασε τη μάχη! (video)

Συγκίνηση για τον τεράστιο-μικρό Μπράντλεϊ που έχασε τη μάχη! (video)

Συγκίνηση για τον τεράστιο-μικρό Μπράντλεϊ που έχασε τη μάχη! (video)

Ο μικρός Μπράντλεϊ, που είχε συγκινήσει με τη μάχη του απέναντι στο νευροβλάστωμα τους Άγγλους κι όχι μόνο, άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή σε ηλικία έξι ετών. 

Δεν τα κατάφερε ο Μπράντλεϊ Λόουρι. Ο μικρός που έδινε τεράστια μάχη απέναντι στο νευροβλάστωμα (ασθένεια κατά την οποία σχηματίζονται καρκινικά κύτταρα στον νευρικό ιστό των επινεφριδίων, του θώρακος, του λαιμού ή του νωτιαίου μυελού) και είχε συγκινήσει με το θάρρος και το χαμόγελό του τους Βρετανούς κι όχι μόνο, «έφυγε» από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής σε ηλικία μόλις έξι ετών.

Την είδηση έκανε η γνωστή η μητέρα του μικρού «μαχητή» στα social Media με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές:

inner

«Το θαρραλέο αγόρι μου πήγε στους αγγέλους σήμερα (07/07/2017 στις 13.35) μέσα στα χέρια της μανούλας και του μπαμπάκα του και με την οικογένειά του στο πλευρό του.

Ήταν ο μικρός μας σουπερ-ήρωας κι έδωσε μεγάλο αγώνα αλλά τον χρειάζονταν κι αλλού.

Δεν υπάρχουν λόγια για να σας περιγράψω πόσο στεναχωρημένοι είμαστε

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα όμορφα λόγια σας.

Αναπαύσου μωρό μου και πέτα ψηλά μαζί με τους αγγέλους», έγραψε.

 

Ο μικρός Μπράντλεϊ ξεκίνησε να δίνει τον τεράστιο αγώνα του απέναντι στον καρκίνο σε ηλικία 18 μηνών. Σε πρώτη φάση κατάφερε να βγει νικητής όμως τον Ιούλιο του 2016 προσβλήθηκε ξανά και τα πράγματα ήταν πολύ πιο σοβαρά. Τους τελευταίους μήνες η κατάστασή του χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να λυγίσει όταν έφτασε στο τελευταίο στάδιο της μάχης του.

Καλό ταξίδι μικρέ μαχητή….

inner

ΠΗΓΗ: sport-fm