Αρχική CULTURE Στον ημιτελικό ο Βασάλος, εκτός έμεινε ο Αναγνωστόπουλος

Στον ημιτελικό ο Βασάλος, εκτός έμεινε ο Αναγνωστόπουλος

Δύο ημέρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του Survivor και απόψε έγινε γνωστός ο παίκτης που θα «πολεμήσει» με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη για το ποιοι θα είναι οι δύο που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

 

Αυτός λοιπόν που θα διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος χάρη στην στήριξη του τηλεοπτικού κοινού, που αποφάσισε ότι εκείνος το άξιζε περισσότερο από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

 

Στο αποψινό Live του παιχνιδιού οι δύο παίκτες έδειξαν ότι το αποτέλεσμα δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία, αφού αμφότεροι έφτασαν ουσιαστικά μέχρι το τέλος και ενωμένοι φώναξαν δυνατά «Μαχητές» και περίμεναν το αποτέλεσμα.

 

Όταν το ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Βασάλος έδειξε ανακούφιση και ο Αναγνωστόπουλος τον χειροκρότησε για ην επιτυχία του. Οι δύο φίλοι-συμπαίκτες για 4,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο εξήραν τον χαρακτήρα και τις αθλητικές ικανότητες ο ένας του άλλου και έδωσαν ραντεβού για τον αυριανό ημιτελικό, όπου θα δώσουν το παρών όλοι οι παίκτες του φετινού Survivor!