Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στο δεύτερο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης ανέβηκαν οι αθλήτριες του ΑΓΟΠ ΜΥΡΤΑΛΗ

Στο δεύτερο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης ανέβηκαν οι αθλήτριες του ΑΓΟΠ ΜΥΡΤΑΛΗ

«Κυμάτισε η Ελληνική Σημαία ψηλά κι εμείς νοιώσαμε περηφάνια και τιμή. Όλη η δύσκολη διαδρομή ως το βάθρο εξαφανίστηκε και μόνο τα δάκρυα μπόρεσαν να φανερώσουν τα συναισθήματά μας» δήλωσε η προπονήτρια του ΑΓΟΠ ΜΥΡΤΑΛΗ κα Μπέττυ Σακελλάρη.

«Προπονούμαστε πάντα, με στόχο να ανέβουμε όλο και πιο ψηλά. Αυτή ήταν μια στιγμή δικαίωσης. Μεταξύ υπέροχων και πολύ δυνατών ζευγαριών από 15 χώρες της Ευρώπης η Ελληνική Ψυχή, η Δυνατή Εκτέλεση του προγράμματος και το Ζεστό Χαμόγελο των δύο αθλητριών του ΑΓΟΠ ΜΥΡΤΑΛΗ έπεισαν τους κριτές ότι η δεύτερη θέση ανήκει στην Ελλάδα. Οι διακρίσεις των αθλητριών αποδεικνύουν την εξέλιξη που έχει το άθλημα του cheerleading στην Ελλάδα, αλλά και την ποιοτική δουλειά που γίνεται στο σύλλογό μας.

Οι αθλήτριες του ΑΓΟΠ ΜΥΡΤΑΛΗ, Αγγελίδη Αντωνία και Στάθη Σταυριάννα Μαρία, πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις στο European Cheer Doubles Championship 2017 και στο Soneo XXL International Open, που πραγματοποιήθηκαν, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου, στο Rabo Theater De Meenthe στην πόλη Steenwijk της Ολλανδίας.

Κατέλαβαν την 8η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζευγαριών στην κατηγορία Senior Double Cheer Hip Hop και την 2η θέση στο International Open στην κατηγορία Senior Double Cheer Hip Hop.

Στις δύο διοργανώσεις έλαβαν μέρος πάνω από 400 αθλήτριες και αθλητές από σχεδόν 20 χώρες.