Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Στα πατώματα η Αθηνά Ωνάση -Παντρεύεται ο Αλβάρο την εντυπωσιακή φίλη του...

Στα πατώματα η Αθηνά Ωνάση -Παντρεύεται ο Αλβάρο την εντυπωσιακή φίλη του (εικόνες)

Αθηνά Ωνάση

Δύσκολη χρονία για την Αθηνά Ωνάση καθώς όπως φαίνεται ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πορτογαλλικά δημοσιεύματα ο ιππέας, ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Ντενίζ Σεβέρο, Βραζιλιάνα δημοσιογράφο, την οποία αρραβωνιάστηκε αμέσως μετά την έκδοση του συνεναιτικού διαζυγίου του με την χρυσή κληρονόμο.

Και δεν φθάνει αυτό το πρόβλημα… Η Αθηνά όμως εκτός από τα προσωπικά της θέματα έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα που έχει με ένα από τα αγαπημένα της άλογα. Πιο συγκεκριμένα άλογό της μεγάλο σε ηλικία και με το οποίο έχει κερδίσει πολλές νίκες σε αγώνες, πάσχει από μυασθένεια και οι γιατροί κάνουν συνεχείς προσπάθειες, ώστε να μη μείνει παράλυτο. Η αγάπη της Αθηνάς για τα άλογά της είναι παθολογική και όσοι τη γνωρίζουν λένε πως συνδέεται συναισθηματικά μαζί τους. Μάλιστα για το εν λόγω άλογο οι γιατροί της έχουν πει πως για να μην υποφέρει πρέπει να υποβληθεί σε ευθανασία αλλά εκείνη δεν θέλει ούτε να το ακούει.