Αρχική Exclude Σπείρα διακινούσε ναρκωτικά σε Αθήνα, Ίλιον, Πετρούπολη, Ν. Ιωνία, Τρίκαλα Θεσσαλίας –...

Σπείρα διακινούσε ναρκωτικά σε Αθήνα, Ίλιον, Πετρούπολη, Ν. Ιωνία, Τρίκαλα Θεσσαλίας – 14 συλλήψεις

εγκληματική ομάδα

Καίριο «χτύπημα» κατάφερε η Αστυνομία σε κύκλωμα ναρκωτικών. Ειδικότερα, εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μεγάλη σπείρα που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, το Ίλιον, την Πετρούπολη, τη Ν. Ιωνία, καθώς και στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Έπειτα από οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, συνελήφθησαν σε Αθήνα, Ίλιον, Πετρούπολη και Ν. Ιωνία, 14 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Πρόκειται για 8 Έλληνες και 6 Αλβανούς, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται 3 επιπλέον μέλη της σπείρας. Παράλληλα, συνελήφθησαν και άλλα 3 άτομα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, οι δύο από τους συλληφθέντες, νεαρής ηλικίας, που εργάζονταν ως διανομείς σε ταχυφαγεία, μετέφεραν παράλληλα ναρκωτικά.

Από τις 14 αστυνομικές έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικίες και χώρους αποθήκευσης ναρκωτικών, καθώς και σε οχήματα των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Κοκαΐνη βάρους 1 κιλού και 277,2 γραμμαρίων, κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας (SKUNK), βάρους 4 κιλών και 174,9 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 58,3 γραμμαρίων, 8 Ι.Χ αυτοκίνητα, πέντε δίκυκλες μοτοσικλέτες, το χρηματικό ποσό των 36.310 ευρώ, ένα αεροβόλο πιστόλι και δύο μαχαίρια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.