Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Σοκάρουν οι συνθήκες δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο

Σοκάρουν οι συνθήκες δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο

Δολοφονία φοιτήτριας:

Η 21χρονη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο, βρέθηκε δολοφονημένη πριν από μερικές ημέρες. Ήταν γυμνή, φορώντας μόνο το στηθόδεσμό της.

Η άτυχη Ελένη, 21χρονη φοιτήτρια με καταγωγή από το Διδυμότειχο. Βρέθηκε δολοφονημένη πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή “Φώκια” στους Πεύκους της Λίνδου. Η κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή από άντρες του Λιμενικού Σώματος γυμνή, έχοντας μονάχα το στηθόδεσμό της.

Ο πατέρας της, ο οποίος είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και αντιδήμαρχος στο Διδυμότειχο, αναγνώρισε τη σορό της.

Το τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο, χρώματος μαύρο και κόκκινο που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού η άτυχη Ελένη, ήταν ένα από τα στοιχεία που επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της.

«Tους ανθρώπους να τους μετράς στο τέλος. Στην αρχή όλοι καλοί φαίνονται» έγραφε στη σελίδα του facebook της 21χρονη φοιτήτρια.

Η 21χρονη κοπέλα σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, στη Ρόδο. Είχε άριστες σχέσεις με την οικογένειά της, με την οποία ήταν ιδιαίτερα δεμένη και είχε τακτική επικοινωνία.

Η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει σοκ και λύπη σε όσους τη γνώριζαν. Οι συμφοιτητές της Ελένης αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί στην άτυχη κοπέλα και ζητούν απαντήσεις στα χιλιάδες ερωτήματα που προκύπτουν.

Τι δείχνουν τα στοιχεία

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές του νησιού και το κεντρικό λιμεναρχείο της Ρόδου πρόκειται για στυγερή δολοφονία, ενώ τα ερωτήματα που έχουν προκύψει ζητούν επιτακτικά απάντηση.

Όπως το γεγονός ότι βρέθηκε σε μια τουριστική περιοχή που αυτό το διάστημα δεν υπάρχει καμιά επιχείρηση εν λειτουργία. Αλλά και ότι το άψυχο κορμί της εντοπίστηκε γυμνό πάνω στα βράχια, με άγνωστο μέχρι στιγμής, εάν ο φόνος έγινε επί τόπου, ή μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο από κάποιον ή κάποιους.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα ξεκαθαρίζει ότι η άτυχη Ελένη δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες αφού δεν προκύπτουν στοιχεία για ατύχημα ή αυτοχειρία. Μάλιστα στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν κι άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα.

Πολλά ελπίζει ότι θα ανακαλύψει η ΕΛΑΣ από το κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας.