Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Σοκ με τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός -Συνελήφθη σε σπίτι με όπλα και...

Σοκ με τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός -Συνελήφθη σε σπίτι με όπλα και ναρκωτικά

Σλάβκο Βίντσιτς

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης του Σλοβένου διαιτητή Σλάβκο Βίντσιτς (ο οποίος είχε σφυρίξει τον περασμένο Οκτώβριο το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός) σε βίλα οργίων, όπου υπήρχαν όπλα και ναρκωτικά.

Ο 40χρονος Σλοβένος διαιτητής συνελήφθη σε σπίτι στη βοσνιακή πόλη Μπιεγέλινα. Ο Βίντσιτς, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν το δεξί χέρι του διάσημου ρέφερι Νταμίρ Σκόμινα και εδώ και 10 χρόνια διευθύνει αγώνες στο υψηλότερο επίπεδο, συνελήφθη μαζί με άλλους 26 άντρες και 9 γυναίκες (που φέρονται να εκδίδονταν), σε μια καλά συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής αστυνομίας, που είχε βάλει στο μάτι τη διοργανώτρια αυτών των «πάρτι» Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, πιο γνωστή ως Τιγιάνα Αγφόν.

Η Μαξίμοβιτς συνελήφθη εν πλω όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει μέσω του ποταμού Ντρίνα. Η Μαξίμοβιτς κατηγορείται για μαστροπεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ όλοι οι συλληφθέντες κρατούνται. Οι τοπικές Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για σημαντική επιτυχία, αφού θεωρούν ότι είναι μέλος μίας μεγάλης διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που είναι αναμεμειγμένη σε εμπόριο ναρκωτικών, πορνεία και κλοπές.