Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Σοκ: 43χρονος μετά από 4,5 εβδομάδες διασωληνωμένος με κορoνοϊό -Πριν και μετά...

Σοκ: 43χρονος μετά από 4,5 εβδομάδες διασωληνωμένος με κορoνοϊό -Πριν και μετά -Άλλαξε το πρόσωπό του

43χρονος

Ο 43χρονος συνήθως αναρτά στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου έχει πάνω από 30.000 οπαδούς, βίντεο από προπονήσεις, selfies που επιδεικνύουν τους μύες του αλλά και φωτογραφίες με τον σύντροφό του.

Αλλά σε μία από τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις του στο Instagram, δεν δείχνει τους μυς του ή μια selfie του μετά από προπόνηση. Αντ’ αυτού, ο νοσηλευτής ανάρτησε δύο φωτογραφίες, την μία δίπλα στην άλλη, που δείχνουν το σώμα του πριν και μετά από 6 εβδομάδες αφότου νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό. Όπως λέει, ακόμη και τα ελάχιστα λεπτά που σηκώθηκε από το κρεβάτι για να βγάλει την δεύτερη φωτογραφία, τον εξουθένωσαν.

Η συνταρακτική αλλαγή στο σώμα του – Έχασε 23 κιλά

Στα αριστερά ο Σκουλτζ είναι 86 κιλά, σχεδόν χωρίς ίχνος λίπους. Στα δεξιά, το πρόσωπό του είναι εμφανώς πιο καταβεβλημένο και το σώμα του περίπου 23 κιλά ελαφρύτερο. Όπως δήλωσε ο νοσηλευτής στο BuzzFeed, μετά από 6 εβδομάδες μάχη με τον κορωνοϊό, ζυγίζει 63 κιλά περίπου. Στην λεζάντα των φωτογραφιών, έγραψε: «Ήθελα να δείξω σε όλους πόσο άσχημο μπορεί να είναι να βρίσκεσαι επί 6 εβδομάδες σε αναπνευστήρα ή διασωληνωμένος».

Ο Σουλτς πίστευε ότι ήταν νέος και το γεγονός πως δεν έπασχε από κάποιο νόσημα, θα τον προστάτευε από τον κορωνοϊό. Ο νοσηλευτής είναι ένα από τα 38 άτομα που κόλλησαν κορωνοϊό αφού παραβρέθηκαν στο Winter Party Festival, στο Μαϊάμι. Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου – μια ημέρα προτού ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακηρύξει τον κορωνοϊό σε πανδημία.