Αρχική OUR VIEW Σοφία Κτενά: «Έχω θέσει ψηλά τον πήχη»

Σοφία Κτενά: «Έχω θέσει ψηλά τον πήχη»

Η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια της τεχνικής κολύμβησης Σοφία Κτενά μίλησε στη City View στο νέο κολυμβητήριο Περιστερίου

Τους στόχους της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τεχνικής κολύμβησης που θα διεξαχθεί 2-9 Ιουλίου στην Πολωνία, αποκάλυψε η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος του πανευρωπαϊκού ρεκόρ στα 50μ. άπνοη και 100μ. υποβρύχιο, Σοφία Κτενά, την οποία συναντήσαμε στο νέο κολυμβητήριο του Περιστερίου: «Έχω θέσει ψηλά τον πήχη, μετά την περσινή χρονιά. Πάντα θέλεις το καλύτερο δυνατό, ωστόσο, μόνο μετά τον προκριματικό φαίνεται τι μπορείς να πετύχεις, αφού τότε βλέπεις σε τι κατάσταση βρίσκεσαι εσύ και οι αντίπαλοι σου».

Για το μέλλον της, η πρωταθλήτρια των Δελφινιών Περιστερίου και φοιτήτρια ιατρικής, τόνισε: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να κολυμπάω του χρόνου. Μετά από 27 χρόνια, έχω αρχίσει να κουράζομαι σωματικά. Άλλωστε και το πρόγραμμά μου είναι ασφυκτικό, αφού εκτός από την κολύμβηση, έχω την σχολή μου και την δουλειά μου. Αν σταματήσω θα είναι γιατί θέλω να πάρω το πτυχίο μου.

Όσο για τις εντυπώσεις της από το κολυμβητήριο: «Είναι πολύ προσεγμένο και στην κατάσταση που οφείλει να είναι κάθε αθλητική εγκατάσταση. Έχουν προβλεφθεί τα πάντα και είναι άρτιο και σύγχρονο».

Εφημερίδα City View – 4ο τεύχος
Στ. Μασκαλίδης