Αρχική Exclude Σκαραμαγκάς: Άγρια συμπλοκή μεταναστών – Σε σοβαρή κατάσταση 19χρονος

Σκαραμαγκάς: Άγρια συμπλοκή μεταναστών – Σε σοβαρή κατάσταση 19χρονος

19χρονος
Μετανάστες και πρόσφυγες διαμένουν στη νέα δομή φιλοξενίας στον Σκαραμαγκά όπου έχουν μεταφερθεί από το λιμάνι του Πειραιά, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016. Σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα, ήδη έχει γεμίσει ο πρώτος τομέας του κέντρου φιλοξενίας στον Σκαραμαγκά χωρητικότητας περίπου 1000 ατόμων και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει η μεταφορά άλλων 1000 προσφύγων και μεταναστών στον δεύτερο τομέα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι μεταφέρθηκε μετά από άγρια συμπλοκή μεταξύ μεταναστών ένας 19χρονος Παλαιστίνιος.

Ο 19χρονος άνδρας μαζί με έναν 22χρονο ομοεθνή του, συνεπλάκησαν για άγνωστο λόγο με δύο Σύρους ηλικίας 30 ετών τα ξημερώματα του Σαββάτου και κατά την διάρκεια του καβγά ο 19χρονος έχασε τις αισθήσεις του. Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους δυο Σύρους και να τον συλλάβουν.

Όπως έγινε γνωστό, οι δυο άνδρες από την Συρία είχαν εμπλακεί και σε άλλο επεισόδιο το Μεγάλο Σάββατο, όταν είχαν έρθει σε σύγκρουση με άλλους μετανάστες από την Παλαιστίνη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν Σύρια εγκατέλειψε τον σύζυγό της για τον Παλαιστίνιο.