Αρχική LIFESTYLE ΣΚΑΪ: Αποχωρεί ο Ατζούν από το κανάλι

ΣΚΑΪ: Αποχωρεί ο Ατζούν από το κανάλι

Όπως όλα δείχνουν η συνεργασία του Ατζούν Ιλιτζαλί με το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου, τον ΣΚΑΪ έφτασε στο τέλος της, μετά από τρία χρόνια. Ο Τούρκος παραγωγός, έφαγε “πόρτα” από το Φάληρο, σύμφωνα με το newspistol.gr

Αφήνει πίσω του τα ριάλιτι ο ΣΚΑΪ

Η συνεργασία τους είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους όρους, ωστόσο φέτος, τα ριάλιτι του Ατζούν Ιλιτζαλί δεν επέφεραν στο κανάλι τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης. Power of Love και Survivor δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν ανταγωνιστικά προγράμματα και έτσι ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να τα αφήσει εκτός για την επόμενη σεζόν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του newspistol.gr , το Voice πολύ πιθανό να πάει στον ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν. Τις επόμενες μέρες, αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τη λήξη της συνεργασίας τους.

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί κάποιοι να θεωρούν δεδομένη τη συνέχιση της συνεργασίας της Acun Media με το κανάλι του Φαλήρου, ΣΚΑΪ, παρόλα αυτά όλα μπορούν να αλλάξουν αναπάντεχα. Η συμφωνία μοιάζει να κρέμεται από μια κλωστή και όλα είναι πιθανά…

Θέλει περισσότερα ο Ατζούν

Ο Τούρκος παραγωγός διεκδικεί περισσότερες ώρες τηλεοπτικού προγράμματος, κάτι που το κανάλι δεν επιθυμεί θέλοντας να μειώσει τη συχνότητα προβολής του “The Voice” στο 1/3 και του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” στο 1/2. Η τελευταία απόφαση έχει να κάνει με το γεγονός πως ο σταθμός την επόμενη σεζόν ετοιμάζει μία μεγάλη επένδυση στον τομέα της μυθοπλασίας.

Χτυπάει και άλλες πόρτες

Πηγές από τον ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείουν ακόμα και την τελική ρήξη.

Και ενώ το “deal” βρίσκεται λίγο πριν το κλείσιμο, ο Ατζούν φαίνεται να χτυπά και άλλες πόρτες στην τηλεοπτική αγορά, ώστε να πραγματοποιήσει μία συμφωνία-πακέτο. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τη “Real Life” και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, φέρεται να προσεγγίζει το στρατόπεδο υπό αδειοδότηση ONE TV.

Ο δίαυλος με την πλευρά της εταιρείας ΆΛΤΕΡ ΕΓΚΟ άλλωστε είναι ανοιχτός από το 2016, τότε που μετά την πρώτη αδειοδότηση ο Τούρκος παραγωγός ήταν κοντά σε συμφωνία με το υπό σύσταση κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.