Αρχική Χωρίς κατηγορία Σε κυκλοφορία τα διαρκείας του ΓΣ Πετρούπολης

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας του ΓΣ Πετρούπολης

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας του ΓΣ Πετρούπολης

Με κεντρικό σύνθημα “Στήριξε την ομάδα της πόλης σου”, τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες βόλεϊ γυναικών του ΓΣ Πετρούπολης.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του ΓΣ Πετρούπολης, ενημέρωσε για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες της ομάδας βόλεϊ γυναικών. Με κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας “Στήριξε την ομάδα της πόλης σου, ο σύλλογος των δυτικών προαστίων, καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό των κοριτσιών στην δύσκολη προσπάθεια της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά

Με το σύνθημα “ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ “ το Διοικητικό συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης καλεί τους φιλάθλους, τα μέλη του σωματείου, τους φίλους αλλά και τους πολίτες της πόλης μας, να προμηθευτούν την ετήσια κάρτα διαρκείας που αφορά τoυς εντός έδρας αγώνες της ομάδας γυναικών που θα αγωνίζεται φέτος στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Pre league.

“Η στήριξη σας είναι η δύναμη μας”
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του συλλόγου στο γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Πετρούπολης καθημερινά από τις 18:00-21:00 , Σάββατο και Κυριακή 10:00-13:00, στο κινητό 6986768508, καθώς και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.