Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Σαντορίνη: Το μυστήριο πίσω από τον θάνατο της 14χρονης στη Σαντορίνη

Σαντορίνη: Το μυστήριο πίσω από τον θάνατο της 14χρονης στη Σαντορίνη

ΠΗΓΗ: facebook

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατος της 14χρονης Κατερίνας στη Σαντορίνη.

Η 14χρονη έφυγε ένα απόγευμα από το σπίτι της για να πάει σε γενέθλια της κολλητής της και δεν γύρισε ποτέ….

Ξετυλίγεται η τραγική ιστορία στη Σαντορίνη…

Τα όσα περιέγραψε η μητέρα της στην εκπομπή «Μαζί σου» συγκλονίζουν:

«Στις 18:00 η ώρα έφυγε από εδώ. Ήταν η αγαπημένη της φίλη από το σχολείο (που έκανε το πάρτι). Της είχα πει να επιστρέψει 22.00 με 22.15 το βράδυ. Την πήρα στις 22.15 δεν απάντησε. Ξαναπήρα, το σήκωσε η φίλη της και μου είπε ότι ήταν τουαλέτα. Αργότερα μου είπε ότι έγινε κάτι σοβαρό και λιποθύμησε η Κατερίνα και ήταν 2 ώρες λιπόθυμη! Μου είπε ότι την είχαν βάλει να ξαπλώσει. Μετά από ότι έμαθα, την είχαν αφήσει να συνέλθει μόνη της και συνέχισαν εκείνοι το πάρτι μέσα. Τα παιδιά ήταν μόνα τους στο πάρτι, οι γονείς είχαν φύγει».

Και συνεχίζει: «Στις 23.00 το βράδυ με πήραν και μου είπαν ότι πάνε στο νοσοκομείο. Με πήρε ο μπαμπάς της κοπέλας και μου είπε ότι το πάνε (το κορίτσι) με ασθενοφόρο. Η μητέρα της κοπέλας μου είπε να μην πάω από το σπίτι, γιατί ήταν άνω κάτω από το πάρτι. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, το είχαν πάει νεκρό το παιδί μου».

Ο πατέρας της κολλητής της φίλη μίλησε για το μοιραίο πάρτι…

Σύμφωνα με τον ίδιο η κόρη του που είναι 13 χρονών δε θα κατανάλωνε αλκοόλ. Ενώ οι γονείς ετοίμασαν πίτες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και στην συνέχεια έφυγαν από το σπίτι.

Το σπίτι έχει μόνο ένα δωμάτιο και έτσι οι γονείς αποφάσισαν να φύγουν, για να μη νιώθουν άβολα τα περίπου 10 παιδιά που ήταν καλεσμένα…

Λίγο πριν φύγουν έφτασε η Κατερίνα, η οποία φαινόταν -σύμφωνα με τον πατέρα της φίλης της, φαινόταν να είχε καταναλώσει από πριν, ποσότητα αλκοόλ.

Παρά τα λεγόμενα του πατέρα όμως, οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν γεμάτο με μπουκάλια αλκοολούχων ποτών!

Η μητέρα της άτυχης Κατερίνας είπε ότι:«Μου είπαν ότι είχε πάει τα ποτά η κόρη μου. Δεν το πιστεύω εγώ αυτό. Από το σπίτι μας δεν λείπουν ποτά» ανέφερε η μητέρα της άτυχης Κατερίνας.

Ενώ συμπλήρωσε, ότι από το σπίτι της δεν έλειπε κανένα μπουκάλι με ποτό ενώ το χαρτζιλίκι του παιδιού ήταν μικρό και δεν του επέτρεπε να αγοράσει ποτά.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου της 14χρονης.

Αυτή την ώρα γίνεται η ιατροδικαστική εξέταση, στην οποία συμμετέχει ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Σωκράτης Τσαντίρης.

Με πληροφορίες από την εκπομπή «Μαζί σου»