Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ψήφος εμπιστοσύνης: Λεκτικό επεισόδιο Πολάκη με Μητσοτάκη στην Βουλή

Ψήφος εμπιστοσύνης: Λεκτικό επεισόδιο Πολάκη με Μητσοτάκη στην Βουλή

Πολάκης

Μετά την αντιπαράθεση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε υψηλούς τόνους με σκληρές αιχμές και προσωπικές αναφορές στην έναρξη της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή και ενώ στο βήμα ανέβαινε η Φώφη Γεννηματά, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σηκώθηκε από τα υπουργικά έδρανα και κατευθύνθηκε στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας και απευθύνθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτευσης με το γνωστό του στυλ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ Πολάκης πήγε στον κ Μητσοτάκη που καθόταν στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας και του είπε “Δεν θα μας πεις εσύ για φασισμό. Θα τα πούμε αύριο”.

Αφορμή φαίνεται πως ήταν τα όσα είχε πει λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ για τις σχέσεις του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με τη χούντα.

“Σήκω φύγε από εδώ”, ήταν η απάντηση του κ. Μητσοτάκη στον Παύλο Πολάκη, ενώ οι βουλευτές της ΝΔ είχαν ξεσηκωθεί και διαμαρτύρονταν έντονα. “Ο υπουργός σας, απείλησε. Δεν το είδατε;”, είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Νίκο Βούτση και ο πρόεδρος της Βουλής περιορίστηκε να απαντήσει “Δεν το άκουσα”.

Η ανάρτηση Πολάκη για το επεισόδιο
Λίγη ώρα αργότερα, ο Παύλος Πολάκης- μέσω Facebook- έδωσε τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο που προκάλεσε στη Βουλή.