Αρχική CULTURE Πολύτιμη νίκη για τους διάσημους στο Survivor

Πολύτιμη νίκη για τους διάσημους στο Survivor

Οι διάσημοι τα έδωσαν όλα χθες και κατάφεραν να πάρουν πολύτιμη νίκη απέναντι στους μαχητές, απολαμβάνοντας ως δώρο της διαμονή σε ξενοδοχείο.

Μπορεί να είναι αρκετοί εκείνοι που θεωρούν ότι οι Διάσημοι πλέον έχουν παραδώσει πνεύμα μετά και την αποχώρηση του Μπο, έχοντας μείνει μόνο τρεις, όμως απόψε απέδειξαν στους Μαχητές ότι δεν θα παραδώσουν έτσι εύκολα τα όπλα και θα συνεχίσουν να τους στερούν μεγάλα έπαθλα.
Παρόλο που από τους Μπλε αγωνίστηκαν Μάριος και Κώστας μαζί με τη Σάρα, ο κλασικός Ντάνος και η έκπληξη Χρανιώτης, αλλά και η φιλότιμη Ευρυδίκη επικράτησαν με 10-7, παίρνοντας ένα σούπερ έπαθλο: εκτός από κάποιες μακαρονάδες συσκευασίας στην παραλία, μεταφέρθηκαν στο πιο τουριστικό μέρος του Άγιου Δομίνικου, στη Μπούντα Κάνα, έκαναν μπάνιο, δείπνησαν και κοιμήθηκαν σε κρεβάτια. Την επόμενη δε ημέρα απόλαυσαν την ανατολή του ηλίου μέσα από ένα αερόστατο!
Η νίκη αυτή των Διάσημων, πιθανότατα προσγείωσε τους Μαχητές, που μετά από ένα καλό σερί δεν τα κατάφεραν καλά στον στόχο, που ήταν ακόντια τα οποία έπρεπε να περάσουν μέσα από κρίκους. Ενόψει μάλιστα και του επάθλου ασυλίας της Τρίτης ίσως αντιληφθούν ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα…