Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πέτρος Κόκκαλης: Αιχμηρή συνέντευξη Τύπου κατά του Μαρινάκη

Πέτρος Κόκκαλης: Αιχμηρή συνέντευξη Τύπου κατά του Μαρινάκη

Πέτρος Κόκκαλης

Ο Πέτρος Κόκκαλης επιτέθηκε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την συνέντευξη τύπου για τον απολογισμό της θητείας του ως δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη.

Για το αν θα είναι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι “Δεν θα σας πω αν θα είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με κάποιον άλλο συνδυασμό. Δεν θα το κάνω. Ας περιμένουμε. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Έρχεται και ο Ευαγγελισμός, να μυρίσω τον κρίνο πρώτα”.

«Να σας πω ότι Πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ο κύριος Μώραλης και όχι ο κύριος Μαρινάκης. Να σας πω ότι επί 15 χρόνια που ήμουν εγώ στον Ολυμπιακό, ουδέποτε ο Ολυμπιακός είχε σαν αντίπαλό του οποιοδήποτε πολιτικό σχηματισμό. Μπορεί να χάσαμε πρωταθλήματα, να πήραμε πρωταθλήματα με 5 κυβερνήσεις αλλά ποτέ δεν χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή μας το στέρησε η κυβέρνηση ή κάποιος άλλος. Το χάσαμε γιατί δεν είχαμε καλή ομάδα και όποια αντιπαράθεση είχαμε ήταν πάντοτε θεσμικά με το υπουργείο Αθλητισμού. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν την ανάγκη να δημιουργηθούν εχθροί παντού, να βλέπουμε παντού εχθρούς και φαντάσματα», είπε.

Μπορεί να χάσαμε πρωταθλήματα, να πήραμε πρωταθλήματα με 5 κυβερνήσεις αλλά ποτέ δεν χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή μας το στέρησε η κυβέρνηση ή κάποιος άλλος

Στην συνέχεια είπε: «Αν εσείς νομίζετε ότι με αυτό το έργο που έχω κάνει είμαι εχθρός του Πειραιά Νικητή ή οποιοδήποτε άλλου Πειραιά, εγώ δεν συμφωνώ. Έχω σαφώς μια στενοχώρια για τον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτή η διαδικασία με τον Γιάννη τον Μώραλη με τον οποίο έχω συνεργαστεί επί σειρά ετών και έχω την πεποίθηση ότι έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά στο δύσκολο έργο του να είσαι δήμαρχος.

Για μένα η πολιτική μεταστροφή του Πειραιά Νικητή πόσο μάλλον και του Ολυμπιακού είναι για μένα μια έκπληξη. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δεν καταλαβαίνω την έννοια του εκβιασμού ότι βάζω ένα δημοσίευμα και παίρνω απάντηση στο δημοσίευμα που έβαλα εγώ ο ίδιος. Εγώ εργάστηκα πριν από 5 χρόνια με έναν συνδυασμό που ήταν υπεράνω κομμάτων. Υπερκομματικός ήταν τότε. Πριν μια εβδομάδα αποφάσισε πως αντίπαλος του Πειραιά Νικητή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ενώ ακόμα είπε: «Μια φορά είδα τον κ. Μαρινάκη σε Δημοτικό Συμβούλιο. Ήρθε μια φορά και τσακώθηκε με όλους. Και μετά έσερνε ανθρώπους στα δικαστήρια».