Αρχική Exclude Περιστέρι: Άμεση αναστολή λειτουργίας της κλινικής «Ταξιάρχαι» ζητεί ο Παχατουρίδης

Περιστέρι: Άμεση αναστολή λειτουργίας της κλινικής «Ταξιάρχαι» ζητεί ο Παχατουρίδης

Παχατουρίδη

Τη σφοδρή αντίδραση του δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, προκάλεσε η ανεξέλεγκτη έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι.

Ο κ. Παχατουρίδης απαιτεί από όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς την άμεση κινητοποίησή τους ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του πληθυσμού ξεκινώντας από την άμεση αναστολή λειτουργίας της συγκεκριμένης ιδιωτικής δομής υγείας.

Ο δήμαρχος Περιστερίου ζήτησε από τους καθ’ ύλην αρμόδιους να γίνουν εντατικοί έλεγχοι σε όλες τις μονάδες υγείας που είναι εγκατεστημένες στην πόλη του. Οι αρμόδιες κρατικές αρχές υποχρεούνται να θέσουν σε αναστολή λειτουργίας κάθε μονάδα η οποία μη τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας θέτει σε κίνδυνο κατοίκους, ασθενείς και προσωπικό.

Ο δήμαρχος επιπλέον ζητεί να παρασχεθεί κάθε επιπλέον μέριμνα για τους ασθενείς και το προσωπικό της συγκεκριμένης κλινικής.

Σε συνέχεια όλων των προηγούμενων ενεργειών του δήμου για την απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων, μεταξύ των οποίων και το τετράγωνο όπου είναι εγκατεστημένη η κλινική, ο δήμαρχος έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για συνεχόμενες και επαναλαμβανόμενες απολυμάνσεις της περιοχής πλησίον της κλινικής.