Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Ασπρόπυργος Περισσότερα από 300.000 ευρώ η λεία των αστυνομικών που λήστεψαν τον Σύρο...

Περισσότερα από 300.000 ευρώ η λεία των αστυνομικών που λήστεψαν τον Σύρο στον Ασπρόπυργο

των αστυνομικών

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δράση των αστυνομικών, οι οποίοι τον περασμένο Φεβρουάριο στον Ασπρόπυργο απήγαγαν και λήστεψαν έναν 47χρονο Σύρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το ποσό που αφαίρεσαν με την απειλή όπλου οι δύο ανθυπαστυνόμοι ανέρχεται σε πάνω από 300.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, από τον Σύρο άρπαξαν 280.000 ευρώ και 30.000 δολάρια.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος, αμέσως μετά την άφιξή του από τη Γερμανία στην Ελλάδα, οδηγώντας αυτοκίνητο στην Αττική Οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο προς Αθήνα, ακινητοποιήθηκε από άτομα που φορούσαν στολές, οι οποίες έμοιαζαν με αστυνομικές.

Οι δράστες, με την απειλή όπλων, μετέφεραν τον Σύρο σε περιοχή του Ασπροπύργου, όπου τον εγκατέλειψαν αφού προηγουμένως αφαίρεσαν από το αυτοκίνητό του περισσότερα από 300.000 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση, εκτός από τους δύο αστυνομικούς και ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακή στη Ρωσία.

Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν χθες, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος τους διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.