Αρχική CULTURE ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Peaky Blinders: Η αγαπημένη σειρά γίνεται video game

Peaky Blinders: Η αγαπημένη σειρά γίνεται video game

Peaky Blinders: Η αγαπημένη σειρά γίνεται video game

Η δημοφιλής σειρά Peaky Blinders, γίνεται βιντεοπαιχνίδι και αναμένεται με μεγάλη αγωνία από τους θαυμαστές της.

Ένα video game βασισμένο στη δημοφιλή βρετανική τηλεοπτική σειρά Peaky Blinders ετοιμάζεται. Θα κυκλοφορήσει το 2020, όπως επιβεβαίωσαν προγραμματιστές.

Τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν της σειράς έχουν ολοκληρωθεί. Μάλιστα, αναμένεται η προβολή τους μέσα στο 2019. Επίσης υπάρχουν συζητήσεις για μεταφορά της και στη μεγάλη οθόνη.

Η Endemol συνεργάζεται με τη Curve Digital και τη FuturLab για να δημιουργήσει ένα παιχνίδι αφηγηματικής δράσης εμπνευσμένο από την επική δραματική γκανγκστερική σειρά για κονσόλα και PC.

Οι προγραμματιστές δήλωσαν ότι το παιχνίδι θα έχει «εξαιρετικά καινοτόμο σχεδιασμό». Θα επιτρέπει στους παίκτες να ελέγχουν «όλους τους αγαπημένους τους χαρακτήρες» καθώς και τοποθεσίες από τη σειρά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Curve Digital, Ντομινίκ Γουίτλι δήλωσε για το παιχνίδι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Endemol Shine Group σε αυτό το μοναδικό IP. Η σειρά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μου με τις αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές και οι χαρακτήρες και οι ιστορίες θα μεταμορφωθούν τώρα σε μια διαδραστική εμπειρία. Δεν μπορώ να περιμένω».