Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πατέρας παίκτη ξεψύχησε στις εξέδρες σε αγώνα μπάσκετ

Πατέρας παίκτη ξεψύχησε στις εξέδρες σε αγώνα μπάσκετ

Στην παράταση της αναμέτρησης ΓΣΕ Ελασσόνας-ΑΕΛ, ένας 70χρονος, πατέρας παίκτη της γηπεδούχου ομάδας, “έσβησε” από ανακοπή καρδιάς.

Ένα δραματικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο της Ελασσόνας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ ΓΣΕ Ελασσόνας-ΑΕΛ ένας 70χρονος άνδρας, πατέρας παίκτη της γηπεδούχου ομάδας, υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Παρά τις προσπάθειες των παρευρισκόμενων κατέληξε μπροστά στα μάτια καλαθοσφαιριστών και θεατών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην παράταση της αναμέτρησης. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Γιώργος Νάκας, που έχει την ιδιότητα του γιατρού, σε συνεργασία με ένα ακόμη άτομο προχώρησαν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Μάλιστα, έκαναν χρήση δύο φορές και του απινιδωτή που υπάρχει στο κλειστό γήπεδο. Αυτό συνέβη περιμένοντας το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας να μεταφέρει τον άτυχο άνδρα.

Ωστόσο το ασθενοφόρο, όπως αναφέρουν παρευρισκόμενοι στο γήπεδο, μόλις είχε μεταφέρει άλλο άτομο από την Ελασσόνα στη Λάρισα και χρειάστηκε κάποιο χρόνο να φτάσει στο σημείο, αν και το πλήρωμά του-όπως τονίζεται- έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Ο 70χρονος άνδρας μεταφέρθηκε τελικά στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, προκαλώντας σοκ σε όλους τους αυτόπτες μάρτυρες και στην τοπική κοινωνία.

ΠΗΓΗ: thessaliatv