Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Παρεμβάσεις για τη βελτίωση του γηπέδου ποδοσφαίρου του Ηφαίστου Περιστερίου

Παρεμβάσεις για τη βελτίωση του γηπέδου ποδοσφαίρου του Ηφαίστου Περιστερίου

Ηφαίστου Περιστερίου

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ηφαίστου Περιστερίου», υπέγραψαν η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Περιστερίου και ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) του Δήμου Περιστερίου.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 820.000 ευρώ με ΦΠΑ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής έως το ποσό των 550.000 ευρώ και από πόρους του Δήμου Περιστερίου για το επιπλέον ποσό των 270.000 ευρώ.

Στόχος του έργου είναι η ενίσχυση των υπηρεσιών αθλητισμού και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών στον Δήμο Περιστερίου, με παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου του Ηφαίστου, επί των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ηφαίστου.

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση του παλαιού φθαρμένου χλοοτάπητα µε νέο µε ανανέωση της βάσης καθώς και παρεμβάσεις συντήρησης στα αποδυτήρια του γηπέδου. Το γήπεδο έχει διαστάσεις αγωνιστικού χώρου 65Χ100 µ. και το βοηθητικό γήπεδο έχει διαστάσεις 50Χ25 µ. Ειδικότερα, θα εκτελεσθούν οι ακόλουθες εργασίες: χωματουργικά-καθαιρέσεις, επενδύσεις-επιστρώσεις, κατασκευές ξύλινες/μεταλλικές, δίκτυα (ηλεκτρικά-υδραυλικά).

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Περιστερίου.