Αρχική OUR VIEW Παράθυρο ομορφιάς με θέα… τη Δυτική Αθήνα!

Παράθυρο ομορφιάς με θέα… τη Δυτική Αθήνα!

Τα κορίτσια των καλλιστείων STAR AND MR GS HELLAS 2017 φωτογραφήθηκαν για τη City View με φόντο τη Δυτική Αθήνα.

Μετά το τέλος της φωτογράφησης για τη City View όλα τα κορίτσια, μας είπαν λίγα λόγια για την συμμετοχή τους, τις σπουδές τους και τους στόχους τους.

Οι finalist μία ανάσα πριν τον τελικό της 21ης Ιουλίου 2017 στο GOLF της Γλυφάδας

1. Η Γεωργία Ρογκάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γύθειο Λακωνίας και σπουδάζει στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής στη Λαμία. Οι ερασιτεχνικές φωτογραφίες που ανέβαζε στα Social Media της έδωσαν το εισητήριο για την συμμετοχή της στα Καλλιστεία.

2. Η Γκίστη Ιωάννα, μένει στην Αθήνα, είναι 25 ετών και έχει τελειώσει Σχέδιο Δομικών Έργων. Η πρόταση για τα Καλλιστεία της έγινε μέσω facebook. Θέλει να ασχοληθεί με το αντικείμενο των σπουδών της και παράλληλα με το χώρο της ομορφιάς, αν της δωθεί η ευκαιρία.

Editorial φωτογράφιση με ένα μέρος των finalist στην εταιρεία κατασκευής ηλιακών θερμοσίφωνων THERMIC, επίσημος υποστηρικτής των Εθνικών Καλλιστείων STAR AND MR GS HELLAS 2017

 

Η Γιάννου Μαρία

3. Η Βλάχου Άννα κατάγεται από το Αίγιο και έχει μεγαλώσει στην Αμφιλοχία, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια μένει στο Μεσολόγγι. Έχει σπουδάσει υποκριτική και πιστεύει ότι η συμμετοχή της στα Καλιστεία θα της ανοίξει πόρτες στο χώρο του θεάματος.

4. Η Γιάννου Μαρία, είναι 23 ετών, κατάγεται από το Αίγιο, ενώ τα τελευταία χρόνια μένει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και μακιγιάζ. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνει μέρος στα Καλλιστεία μιας και ήταν επίσης υποψήφια το 2011. Υποστηρίζει ότι υπάρχει η πιθανότητα να πάρει κάποιον τίτλο.

5. Η Χριστίνα Μουμούρη κατάγεται από Κεφαλονιά και από Κέρκυρα ενώ κατοικεί στην Αθήνα. Έχει τελειώσει Κοινωνική Θεολογία και κάνει μεταπτυχικό στο τμήμα Ιστορίας. Η πρόταση για τα Καλλιστεία της έγινε εντελώς τυχαία. Στην Χριστίνα αρέσει ο χώρος της Μόδας, κυρίως η πασαρέλλα και η τηλεόραση.

Οι υποψήφιες μαζί με την Αναστασία Τιτάκη πριν την συνέντευξη στη City View

6. Η Νέλλυ Ραϊλάν κατάγεται από την Ρωσία, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια μένει στην Ελλάδα λόγω των σπουδών. Έχει μεταπτυχιακό στον Τουρισμό και στα Οικονομικά, International Tourism Management και πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι η κατάλληλη χώρα, για να εξασκήσει το επάγγελμά της. Επίσης μιλάει πέντε γλώσσες. Πριν τα Καλλιστεία δούλευε ως φωτομοντέλο στα νησιά.

7. Η Ειρήνη Λιγκόρη, είναι 21 ετών και μένει στην Αθήνα, Σπουδάζει στην ΑΣΟΕΕ Διοίκηση Επιχειρήσεων, και θέλει να κάνει μεταπτυχιακό στα Ναυτιλιακά. Η Ειρήνη έχει κάνει φωτογραφήσεις για οίκους μόδας ενώ έχει συμμετάσχει και σε video clips. Ένας φίλος την παρότρυνε να δηλώσει συμμετοχή στα Καλλιστεία.

8. Η Παπαμικρούλη Αγγελική είναι 20 χρονών, κατάγεται από την Πελοπόννησο και από τον Βόλο, ενώ έχει μεγαλώσει και μένει στο Χαϊδάρι. Σπουδάζει Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Πιστεύει ότι στα φετινά Καλλιστεία υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, γιατί καμία κοπέλα δεν μοιάζει με την άλλη, οπότε δεν μπορείς να συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα. Η Αγγελική ευελπιστεί να ανοιχτούν πόρτες ώστε να μπορέσει να συνδυάσει το χόμπι της με το αντικείμενο των σπουδών της.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το Telescope Café Bar Restaurant

Εφημερίδα City View – 4ο τεύχος
Α. Τιτάκη