Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Παράνομος οίκος ανοχής στη Λάρισα

Παράνομος οίκος ανοχής στη Λάρισα

Δύο Ελληνίδες μαστροπούς και μία Ελληνίδα εκδιδόμενη συνελήφθησαν στη Λάρισα για παράνομο οίκο ανοχής. Οι δύο γυναίκες, ηλικίας 56 και 50 χρόνων είχαν μετατρέψει το διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει στη Λάρισα σε οίκο ανοχής και έκλειναν τηλεφωνικά «ροζ» ραντεβού για μια 35χρονη επίσης Ελληνίδα που συναντούσε σε αυτό την πελατεία της.

Το ότι το σπίτι είχε γίνει άντρο του αγοραίου έρωτα, έφτασε στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφάλειας και ένας από αυτούς τηλεφώνησε στις μαστροπούς ζητώντας να συνευρεθεί ερωτικά με την 35χρονη. Εκείνες ζήτησαν 50 ευρώ και το ραντεβού συμφωνήθηκε. Όμως, μόλις παρέλαβαν τα προσημειωμένα χρήματα, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω.
Εκτός από τα 50 ευρώ που είχε στα χέρια της η 56χρονη, στο σπίτι βρέθηκαν και άλλα 110 ευρώ που κατασχέθηκαν μαζί με τρία κινητά με τα οποία οι γυναίκες επικοινωνούσαν με τους ενδιαφερόμενους πελάτες. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που άσκησε δίωξη στην 56χρονη και την 59χρονη για μαστροπεία και στην 35χρονη για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων.