Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Παχατουρίδης για Χωράφα και γήπεδο Ηφαιστου: «Tα έργα δεν σταματούν ποτέ»

Παχατουρίδης για Χωράφα και γήπεδο Ηφαιστου: «Tα έργα δεν σταματούν ποτέ»

δεν σταματούν ποτέ

«Tα έργα για την πόλη και την κοινωνία δεν σταματούν ποτέ», αναφέρει ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης για τα έργα που θα γίνουν σε γήπεδο της πόλης.

Μέσω δύο αναρτήσεων στα social media, αναφέρει:

«Τα έργα για την πόλη και την κοινωνία δεν σταματούν ποτέ! Τo Σεπτέμβριο ξεκινά η ανακατασκευή του γηπέδου της Χωράφας – Αγ. Ιερόθεος με καινούργιο σύγχρονο χλοοτάπητα, εξωραϊσμό αποδυτηρίων, συντήρηση ταρτάν στίβου κ.λ.π. Μετά το πέρας των εργασιών (δύο μήνες) θα παραδοθεί στις ομάδες και στην κοινωνία της πόλης μας, που τόσο πολύ το έχει αγκαλιάσει με την καθημερινή του δραστηριότητα».

«Ψηφίστηκε χθες από το Περιφερειακό Συμβούλιο παρουσία των Αντιδημάρχων Π. Λύκου και Β. Μπέτση το έργο ανακατασκευής των δύο γηπέδων “Ηφαίστου” και “Γ. Βασιλόπουλου” και όλων των υποστηρικτικών χώρων του αθλητικού συγκροτήματος (αποδυτήρια, γραφεία κ.λ.π.). Αποτελεί μια σημαντική επιτυχία του Δήμου Περιστερίου με την στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπ. Τζόκα και ασφαλώς της Περιφερειάρχη Ρ. Δούρου. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 820 χιλιάδες ευρώ και υπερψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις.Συγχρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Περιστερίου».