Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Π. Αγγελόπουλος: «Δεν συγκρίνεται με τα δικά μας επιτεύγματα αυτό της Φενέρ»

Π. Αγγελόπουλος: «Δεν συγκρίνεται με τα δικά μας επιτεύγματα αυτό της Φενέρ»

Ολυμπιακός

Περήφανος για τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Παναγιώτης  Αγγελόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι το επίτευγμα της Φενέρ, δεν συγκρίνεται με αυτά της ομάδας του.

“Οι συνθήκες απόψε ήταν ιδιαίτερες, σε υπερθετικό βαθμό. Παίζεις τελικό Ευρωλίγκας και τα 13/15 των εισιτηρίων ήταν στη γηπεδούχο ομάδα. Ούτε η ίδια η Ευρωλίγκα το θέλει αυτό. Του χρόνου στο Βελιγράδι δεν θα είναι έτσι τα εισιτήρια.

Στα αποδυτήρια μίλησα στους παίκτες και τους είπα πως ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις τελικούς τα τελευταία έξι χρόνια. Πέντε τελικούς στα τελευταία οκτώ. Με μικρότερο μπάτζετ από όλους, είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας

Παίξαμε τελικό προχθές. Φτάσαμε σήμερα στους 4 στην αρχή του δεύτερου μέρους, αλλά εκεί αδειάσαμε κάπως. Αυτό δεν αλλάζει ότι είμαστε περήφανοι για την ομάδα και πως είναι μοναδικό ό,τι έχουμε καταφέρει. Συνεχίζουμε.

Η αντίπαλος ομάδα έπαιξε στην Τουρκία, δεν είχε ουτε Τούρκο παίκτη, ουτε τούρκο προπονητή! Εμείς είμαστε ελληνική ομάδα με ξένους να συμπληρώνουν το σύνολο. Δεν έχει κάνει κάποιο επίτευγμα η Φενέρ, δεν προκαλεί θαυμασμό. Ποιος την θαυμάζει για το μπάσκετ που παίζει; Δεν το λέω για να τη μειώσω, μην παρεξηγηθώ, της δώσαμε και συγχαρητήρια. Αλλά δεν συγκρίνεται ο φετινός τίτλος της με αυτά που έχουμε κάνει εμείς.

Η συνταγή που έχουμε παραμένει η ίδια. Έχουμε Έλληνες με μέλλον, ανεξαρτήτου ηλικίας. Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και τους αγώνες που έρχονται με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε χημεία, μικρό μπάτζετ, οικογενειακό κλίμα και συνεχίζουμε. Παίζουμε κάθε φορά ενάντια σε όλες τις συνθήκες που είναι εις βάρος μας. Κερδίσαμε την Παρασκευή την ΤΣΣΚΑ των 45 εκατ. ευρώ, δεν κερδίσαμε απόψε τους 14.000 Τούρκους. Δεν γίνεται να τα κάνεις όλα σε 48 ώρες.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, επεσήμανε: «Είμαστε περήφανοι για ό,τι καταφέραμε. Κάναμε τα πάντα μπροστά σε 15.000 Τούρκους και τελικά, χάσαμε εκτός έδρας.

Ελπίζω να γίνει και στην Ελλάδα ένας τελικός και ας είναι και στο ΟΑΚΑ. Θα έχει 15.000 οπαδούς.

Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν μου προκαλεί ούτε θαυμασμό, ούτε τίποτα. Υπάρχει και η ήττα στο παιχνίδι. Δεν αλλάζει το ότι είμαστε η κορυφαία ομάδα της τελευταίας 9ετίας στην Ευρώπη και του χρόνου, της δεκαετίας».