Αρχική CULTURE Όταν ο Φρέντι Μέρκιουρι επισκίασε την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Όταν ο Φρέντι Μέρκιουρι επισκίασε την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Μια ιστορία που δεν θα δει κανείς στην ταινία “Bohemian Rapsody”, για τον θρυλικό Φρέντι Μέρκιουρι, διηγείται στο βιβλίο της η ηθοποιός Κλίο Ρόκος.

Η πολυαναμενόμενη ταινία “Bohemian Rapsody”, η οποία εστιάζει στη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι με τους Queen, έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες.

Ωστόσο, ήταν αδύνατο να συμπεριληφθούν σε αυτή, όλες οι στιγμές του θρυλικού frontman, της μπάντας.

Μία από αυτές, είναι η βραδιά που ο Φρέντι βγήκε με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Τα όσα διαδραματίστηκαν εκείνη τη νύχτα, περιγράφει στο βιβλίο της «The Power of Positive Drinking», η ηθοποιός Κλίο Ρόκος.

Όπως διηγείται, ο Φρέντι και η Νταϊάνα, μαζί με τον κωμικό Κένι Έβερετ και την ίδια τη Ρόκος, ένα βράδυ πίνανε σαμπάνια και η Νταϊάνα επέμενε να πάει μαζί τους.

«Ήταν σε φουλ σκανταλιάρικη διάθεση» γράφει η Ρόκος. Προσπάθησαν να τη μεταπείσουν, αλλά ο Φρέντι είπε στους άλλους δύο «άντε, αφήστε το κορίτσι να διασκεδάσει λίγο».

Κατέληξαν σε ένα γκέι μπαρ στο νότιο Λονδίνο, το Royal Vauxhall Tavern. Μπαίνοντας, πίστευαν ότι όλοι θα πρόσεχαν την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, αλλά ο κόσμος την «έσβησε» από το οπτικό του πεδίο.

Αυτός που τράβηξε τη μεγαλύτερη προσοχή ήταν ο Φρέντι!