Αρχική LIFESTYLE Ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Coaching & Mentoring

Ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Coaching & Mentoring

Ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Coaching & Mentoring

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching & Mentoring Ελλάδας – HCCMA. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε 13 και 14 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο «The Athens Gate Hotel», στην Αθήνα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κοινωνιολόγων (ΣΕΚ) και τα Προγράμματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Στο συνέδριο συμμετείχαν:

  • Σύνεδροι
  • Επαγγελματίες
  • Σπουδαστές
  • Φοιτητές από τα πεδία της Συμβουλευτικής, του  Coaching και του Mentoring.

Είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολύ ενδιαφέρουσες και επίκαιρες εισηγήσεις, καθηγητών και συνεργατών Πανεπιστημίων από την Ελλάδα και την Κύπρο, όπως επίσης και εξειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο.

Σκοπός του Συνεδρίου, που είχε τίτλο: «Coaching, Mentoring, Συμβουλευτική – Ενδυνάμωση και Ηγεσία», ήταν να αναδειχθεί ο καίρια υποστηρικτικός ρόλος του Coach, του Μέντορα και του Συμβούλου, στην ανθεκτικότητα και την ενδυνάμωση ατόμων, ομάδων προς όφελος όχι μόνο του ατόμου αλλά και της κοινωνίας. Η διεπιστημονική προσέγγιση των θεμάτων οδήγησε όλους σε γόνιμα συμπεράσματα, δυναμικές συνεργασίες, αλλά και δικτύωση.