Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΟΦΗ: Δεν υποβιβάζεται η κρητική ομάδα

ΟΦΗ: Δεν υποβιβάζεται η κρητική ομάδα

Δικαιώθηκε η ΠΑΕ ΟΦΗ αναφορικά με την τιμωρία που της επέβαλε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για το θέμα με τον Αιγινιακό.

Η ομάδα του Ηρακλείου κρίθηκε αθώα από την Επιτροπή Εφέσεων γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί απρόσκοπτα πλέον να συνεχίσει τη μάχη που δίνει για τη σωτηρία της σε αγωνιστικό επίπεδο, στα δύο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας είχε εισηγηθεί τον υποβιβασμό του ΟΦΗ, κρίνοντας πως ο περσινός αγώνας με τον Αιγινιακό στη Football Leauge ήταν χειραγωγημένος. Συγκεκριμένα η ποινή προέβλεπε: Υποβιβασμό, -6 από το επόμενο πρωτάθλημα και πρόστιμο 300.000 χιλιάδες ευρώ.

Η ομάδα του Ηρακλείου είχε ασκήσει έφεση και σήμερα δικαιώθηκε.Μάλιστα η απόφαση της Εφέσεων απαλλάσσει πέρα από τις δύο ομάδες και τα φυσικά πρόσωπα που είχαν αντιμετωπίσει κυρώσεις.

Στο απόσπασμα της Πειθαρχικής απόφασης σημειώνεται ότι:

“Απορρίπτεται ως απαράδεκτη η παρέμβαση του Απόλλωνα Σμύρνης. Εξαφανίζει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Αποφαίνεται ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ΠΑΕ Αιγινιακός, Τσάλος, Νώπας, Μαχαιρίδης, Βασίλης Λιόλιος, Αθανάσιος Τόλιος, Γιατζιτζόγλου δεν τέλεσαν τα πειθαρχικά παραπτώματα των συγκεκριμένων άρθρων του κώδικα δεοντολογίας”.