Αρχική CULTURE Ο Βασάλος κέρδισε το πολυτελές τζιπ – δώρο στο Survivor

Ο Βασάλος κέρδισε το πολυτελές τζιπ – δώρο στο Survivor

Ο Βασάλος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος του επεισοδίου της Τρίτης στο Survivor καθώς κέρδισε ένα Peugeot 3008, το πολυτελές SUV της μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας, που ψηφίστηκε αυτοκίνητο της χρονιάς.

Ένα ιδιότυπο κουίζ που αφορούσε στις σχέσεις τους με τις μητέρες τους και έπρεπε να μαντέψουν τις απαντήσεις που έδωσαν εκείνες σε ερωτήσεις που τους έκανε η παραγωγή του Survivor ήταν το παιχνίδι.
Ο Βασάλος αποδείχθηκε ότι έχει πολύ στενή σχέση με την μητέρα του καθώς βρήκε τις περισσότερες απαντήσεις, με μεγάλη μάλιστα ευκολία και γρήγορα και πήρε την πρώτη θέση με τον Αναγνωστόπουλο να ακολουθεί.
Οι δύο παίκτες στη συνέχεια έπρεπε να αγωνιστούν μεταξύ τους σε έναν παιχνίδι «τυφλόμυγας», κατά τη διάρκεια του οποίου έπρεπε να τοποθετήσουν κάποιους αριθμούς σε έναν πίνακα. Ο πρώτος που θα συμπλήρωνε τρεις νίκες θα ήταν ο νικητής. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι με τους δύο παίκτες να φτάνουν στο 2-2 και η νίκη να κρίνεται κυριολεκτικά στο δευτερόλεπτο και τον Βασάλο να πανηγυρίζει έξαλλα, την ώρα που ο Μισθοφόρος καθόταν περίλυπος μη μπορώντας να πιστέψει ότι έχασε.
Ο Βασάλος μάλιστα προέβη σε μια συγκινητική κίνηση: είπε ότι θα χαρίσει το αμάξι στη μητέρα του, η οποία ήταν ουσιαστικά ο λόγος που κέρδισε το παιχνίδι.