Αρχική CULTURE Ο Σπέισι “κόβεται” από τις σκηνές της νέας του ταινίας

Ο Σπέισι “κόβεται” από τις σκηνές της νέας του ταινίας

Ο Σπέισι

H Sony Pictures αποφάσισε να ξαναγυρίσει τις σκηνές της ταινίας “All the money in the world”, στις οποίες εμφανίζεται ο Κέβιν Σπέισι, με άλλον πρωταγωνιστή.

Μια πρωτοφανή απόφαση πήρε η Sony Pictures, η οποία σε συνεννόηση με τον σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ και την εταιρεία παραγωγής Imperative Entertainment και της θυγατρικής της TriStar Pictures, θα ξαναγυρίσουν τις σκηνές της ταινίας All the money in the world, στις οποίες εμφανίζεται ο Κέβιν Σπέισι, με άλλον ηθοποιό.

Ο Σπέισι, είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του μεγιστάνα Τζον Πωλ Γκέτι. Μετά τις εις βάρος του καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, θα αντικατασταθεί από τον Κρίστοφερ Πλάμερ.

Η Sony Pictures επίσης απέσυρε την ταινία από το ετήσιο φεστιβάλ του Αμερικανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου όπου θα έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τη βραδιά λήξης του φεστιβάλ, στις 16 Νοεμβρίου στο Λος Αντζελες.

Σε ανακοίνωσή της επιβεβαιώνεται ότι η απόσυρση της ταινίας από το σημαντικό AFI οφείλεται στις κατηγορίες κατά του Σπέισι. Η TriStar Pictures χαρακτήρισε “υπέροχη ταινία” την “All the Money in the World” που “άξιζε με το παραπάνω την τιμητική θέση που είχε στο φεστιβάλ AFI”.

“Υπάρχουν πάνω από 800 ακόμη ηθοποιοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες, τεχνίτες, τεχνικοί κα προσωπικό που εργάστηκαν ακατάπαυστα και δεοντολογικά στην ταινία επί χρόνια, ανάμεσά τους ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες του κινηματογράφου. Θα ήταν μεγάλη αδικία να τιμωρηθούν όλοι αυτοί για τα σφάλματα ενός πρωταγωνιστή της ταινίας”, προσθέτει η ανακοίνωση της TriStar.

Η ταινία, είχε ανακοινωθεί για τις 22 Δεκεμβρίου.