Αρχική OUR VIEW Ο Σωτήρης Παπαϊωάννου στη City View: «Ήρθα για να μείνω…»

Ο Σωτήρης Παπαϊωάννου στη City View: «Ήρθα για να μείνω…»

Για τις μακροπρόθεσμες βλέψεις του για τον ΑΟΧ, μίλησε ο επανεκλεγόμενος στον προεδρικό θώκο του ιστορικού συλλόγου, Σωτήρης Παπαϊωάννου.

«Ήρθα για να μείνω για χρόνια και όχι να είμαι περαστικός. Ο κόσμος μας εμπιστεύτηκε και το έδειξε με την παρουσία του. Εγγυήθηκα ότι η ομάδα θα συνεχίσει να ενισχύεται με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και αυτό έχει να κάνει με διάφορους παράγοντες, όπως τα χρήματα, ο ανταγωνισμός και το αν υπάρχει άριστη συνεργασία με όλα τα μέλη, όπως συμβαίνει αυτή την στιγμή. Είμαι χαρούμενος γιατί όλοι μιλάμε την ίδια γλώσσα και θέλουμε το καλό του ΑΟ Χαϊδαρίου, χωρίς καμία σκοπιμότητα», τόνισε αρχικά ο κ. Παπαϊωάννου και συνέχισε:

«Η ομάδα είναι καθαρή και οι οικονομικές υποχρεώσεις τακτοποιούνται στην ώρα τους. Έχουμε προσεγγίσει ανθρώπους που θέλουν βοηθήσουν και είναι θέμα λίγων ημερών, ώστε να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειές μας και τα καλύτερα έρχονται. Θέλουμε να αναβαθμίσουμε τον ΑΟΧ , ώστε να μπορέσει να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες, όσο το δυνατόν συντομότερα. Γι’ αυτό και ο άμεσος στόχος είναι να καθιερωθούμε στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας με σκοπό σε 2-3 χρόνια να ανέβουμε στην Γ’ Εθνική».

Σχετικά, με τις κινήσεις που θα γίνουν στο αγωνιστικό κομμάτι, υπογράμμισε: «Το μπάτζετ θα είναι σε υψηλά επίπεδα, δεν θα γίνει κάποια μείωση.  Ήδη μας έχει ενημερώσει ο προπονητής από τον Μάιο σε ποιες θέσεις θέλουμε ενίσχυση και διαβεβαιώνω ότι θα αποκτήσουμε τρεις ποιοτικούς παίκτες, που θα κάνουν την διαφορά και κάποια ταλέντα σε μικρή ηλικία, αφού  επιθυμία μας είναι να αναβαθμίσουμε και τις ακαδημίες».

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για τα «φυτώρια» του συλλόγου:  «Σε αυτό το κομμάτι γίνεται σοβαρή δουλειά με πρόγραμμα και είναι κάτι που θα συνεχιστεί. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι μας ζητάνε παίκτες σωματεία της Super League, τα οποία ήδη δοκιμάζουν ποδοσφαιριστές μας και περιμένουμε τις τελικές τους εισηγήσεις».

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του ΑΟΧ, επεσήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω την προηγούμενη διοίκηση και τα μέλη της, που με βοήθησαν και με στήριξαν από πέρσι που μπήκα στην ομάδα, αρχικά ως ταμίας και από τον Δεκέμβριο ως πρόεδρος, με το δικό μου επιτελείο».

Εφημερίδα City View – 4ο τεύχος
Στ. Μασκαλίδης